Ζευγάρι πυροσβεστών γύρισαν βίντεο πορνό μέσα στον πυροσβεστικό σταθμό (φωτο)

2018-06-22

Ο Άρθουρ Ντιν είναι πυροσβέστης. Το ίδιο και η Ντεν Έλλερ. Κάνουν βάρδιες στον ίδιο πυροσβεστικό σταθμό στην πόλη του Οχάιο. Άρθουν και Ντεν ένα βράδυ που είχαν βάρδια και ήταν μόνοι τους στο σταθμό περιμένοντας να χτυπήσει το τηλέφωνο από κάποια κλήση για βοήθεια, βαρέθηκαν και είπαν να κάνουν σεξ μέσα στο σταθμό.

Και όχι μόνο αυτό. Αποφάσισαν να μαγνητοσκοπήσουν τις ερωτικές τους πράξεις και να ανεβάσουν το αποτέλεσμα στο διαδίκτυο όπου βρισκόντουσαν με το ψευδώνυμο «ζευγάρι πυροσβεστών 11».

Σε ένα κλιπάκι του βίντεο φαίνεται η Ντεν ολόγυμνη να κάνει γυμναστική μέσα στο σταθμό και να αγγίζει το στήθος της. Σε άλλο κλιπ φαίνεται να κάνει έρωτα με τον Άρθουρ. Το βιντεάκι με το «ζευγάρι πυροσβεστών 11» εντόπισε κάποιος συνάδελφος τους στο διαδίκτυο όπου αναγνώρισε το σκηνικό. Ήταν μέσα στον πυροσβεστικό σταθμό.

κλικ στις εικόνες

Τώρα το αχόρταγο ζευγάρι, σύμφωνα με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής του Οχάιο, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και είναι πολύ πιθανόν να απολυθεί.

aftodioikisi.gr

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.