Ζαχαριάδης: Επιστολή στην ΕΡΤ για να γίνει debate των υποψηφίων δημάρχων Αθήνας

2023-09-14

Η  αρχική πρωτοβουλία του υποψήφιου με το ΠΑΣΟΚ, Χάρη Δούκα στα τέλη του προηγούμενου μήνα είχε βρει όλο το δημοκρατικό τόξο ενωμένο για ένα debate στην ΕΡΤ. Για αυτό ο Κώστας Ζαχαριάδης, κάνει μια ακόμα προσπάθεια μήπως και καταφέρει να βγει το ζήτημα του debate από το συρτάρι. 

Για το λόγο αυτό έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα που του ζητά να τρέξει τις διαδικασίες.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρέ,

Μετά την ομόφωνη δημόσια αποδοχή, από όλες τις δημοκρατικές παρατάξεις του Δήμου Αθηναίων, για ανοικτό τηλεοπτικό διάλογο με οικοδεσπότη τη Δημόσια τηλεόραση δεν έχει υπάρξει ακόμη σχετική ανακοίνωση για το πως και πότε θα διεξαχθεί.

Σας ζητώ να επιταχύνετε τις σχετικές διαδικασίες για να οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής του διαλόγου.

Με εκτίμηση
Κώστας Ζαχαριάδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων

Ανοιχτή Πόλη» 

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα και του προηγούμενου Κώστα Μπακογιάννη σχετικά με τα έργα που αφορούν το γήπεδο του ΠΑΟ και εντάσσονται στο συνολικό έργο της «Διπλής Ανάπλασης».

Το πρώτο διήγημα της Άννας Βαγενά, που σύντομα θα εκδοθεί από τις εκδόσεις «ΌΤΑΝ», γίνεται παράσταση σε μορφή μονολόγου από την ίδια. Πρόκειται για μια τρυφερή ερωτική ιστορία, με πολύ χιούμορ και συγκίνηση, για έναν έρωτα που ήρθε αργά.

Δύο και τρεις εργάσιμες μέρες - συνολικά έως και 6 μέρες με αργίες και Σαββατοκύριακα - πρέπει να περιμένουν όποιοι μεταφέρουν χρήματα από τράπεζα σε τράπεζα και όποιες επιχειρήσεις πληρώνονται από πελάτες τους μέσω τράπεζας στην οποία οι ίδιες δεν έχουν λογαριασμό.