Ζαχαριάδης: Επιστολή στην ΕΡΤ για να γίνει debate των υποψηφίων δημάρχων Αθήνας

2023-09-14

Η  αρχική πρωτοβουλία του υποψήφιου με το ΠΑΣΟΚ, Χάρη Δούκα στα τέλη του προηγούμενου μήνα είχε βρει όλο το δημοκρατικό τόξο ενωμένο για ένα debate στην ΕΡΤ. Για αυτό ο Κώστας Ζαχαριάδης, κάνει μια ακόμα προσπάθεια μήπως και καταφέρει να βγει το ζήτημα του debate από το συρτάρι. 

Για το λόγο αυτό έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα που του ζητά να τρέξει τις διαδικασίες.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρέ,

Μετά την ομόφωνη δημόσια αποδοχή, από όλες τις δημοκρατικές παρατάξεις του Δήμου Αθηναίων, για ανοικτό τηλεοπτικό διάλογο με οικοδεσπότη τη Δημόσια τηλεόραση δεν έχει υπάρξει ακόμη σχετική ανακοίνωση για το πως και πότε θα διεξαχθεί.

Σας ζητώ να επιταχύνετε τις σχετικές διαδικασίες για να οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής του διαλόγου.

Με εκτίμηση
Κώστας Ζαχαριάδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων

Ανοιχτή Πόλη» 

Στην περιοχή του Αγίου Σώστη μίλησε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας το απόγευμα της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου σε συγκέντρωση κατοίκων της περιοχής. Παρεμβάσεις έκαναν, επίσης, ο Γιώργος Ντούνη, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα και ο Γιώργος Παπαβασιλείου, υποψήφιος...

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε σήμερα, στο δημαρχείο Πειραιά, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία στην πόλη μας.

Γ. Πατούλης: «Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που στόχο της έχει την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα φροντίδας και προστασίας των ζώων συντροφιάς»