Ζαχαριάδης: Επιστολή στην ΕΡΤ για να γίνει debate των υποψηφίων δημάρχων Αθήνας

2023-09-14

Η  αρχική πρωτοβουλία του υποψήφιου με το ΠΑΣΟΚ, Χάρη Δούκα στα τέλη του προηγούμενου μήνα είχε βρει όλο το δημοκρατικό τόξο ενωμένο για ένα debate στην ΕΡΤ. Για αυτό ο Κώστας Ζαχαριάδης, κάνει μια ακόμα προσπάθεια μήπως και καταφέρει να βγει το ζήτημα του debate από το συρτάρι. 

Για το λόγο αυτό έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα που του ζητά να τρέξει τις διαδικασίες.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρέ,

Μετά την ομόφωνη δημόσια αποδοχή, από όλες τις δημοκρατικές παρατάξεις του Δήμου Αθηναίων, για ανοικτό τηλεοπτικό διάλογο με οικοδεσπότη τη Δημόσια τηλεόραση δεν έχει υπάρξει ακόμη σχετική ανακοίνωση για το πως και πότε θα διεξαχθεί.

Σας ζητώ να επιταχύνετε τις σχετικές διαδικασίες για να οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής του διαλόγου.

Με εκτίμηση
Κώστας Ζαχαριάδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων

Ανοιχτή Πόλη» 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.

Στο πλαίσιο του κύκλου για τη «Νεότερη Ελληνική Ποίηση» που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου η διάλεξη με θέμα «Άγγελος Σικελιανός: Η Ποίηση – Πράξη ενός ΛΥΡΙΚΟΥ ΒΙΟΥ».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, η Αντιδημαρχία Παιδείας και Δια βίου Μάθησης του Δήμου Αχαρνών υπενθυμίζει ότι στην Δημοτική Βιβλιοθήκη (Δεκελείας και Δημοκρίτου) υπάρχει διαμορφωμένη πτέρυγα με εκατοντάδες παιδικά βιβλία η οποία ενημερώνεται και εμπλουτίζεται με νέες εκδόσεις.