Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Νίκο Χαρδαλιά ο Κώστας Ζώμπος

2023-09-02

Ένα κεφάλαιο κλείνει, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει, μια διαδρομή συνεχίζεται. Πάντα μαζί με τους συμπολίτες μου, πάντα μαζί με τους ανθρώπους που τόσα χρόνια με τιμούν δουλεύοντας μαζί μου για το Γαλάτσι μας.

Μετά από μία εξαιρετικά τιμητική πρόταση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά, θα είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα, με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η ζωή δείχνει ότι έχει τον τρόπο της, μερικές φορές τα πράγματα να γίνονται τη σωστή στιγμή. Και αυτή η πρόταση, σίγουρα ήρθε στη σωστή στιγμή από έναν άνθρωπο που γνωρίζω καλά εδώ και πολλά χρόνια, τον Νίκο Χαρδαλιά. Ειλικρινα πιστεύω ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή να πάει την Αττική Μπροστά.

Από το 2007 έως σήμερα, δραστηριοποιούμαι στην Αυτοδιοίκηση με αποκλειστικό στόχο να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο. Σε αυτό το κομβικό σημείο της διαδρομής μου, αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που όλα αυτά τα χρόνια, στηρίζετε αδιάλειπτα εμένα και τις επιλογές μου και μου εμπιστεύεστε μία από τις πρώτες θέσεις στην προτίμησή σας. Μεταξύ μας έχει αναπτυχθεί μια σχέση ειλικρίνειας και αμοιβαιότητας, γι' αυτό και σας ζητώ για ακόμα μια φορά τη στήριξή σας σε αυτό τον νέο αγώνα που δίνουμε.

Επιλέγοντας τον Νίκο Χαρδαλιά για Περιφερειάρχη Αττικής και εμένα για Περιφερειακό Σύμβουλο.

Για εμένα προσωπικά, είναι μια νέα αρχή κι ένα μεγάλο βήμα. Όμως αξιοποιώντας την εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια στην Αυτοδιοίκηση, είμαι έτοιμος με τη δική σας στήριξη, να συνεχίσω να προσφέρω στην πόλη μας. Από μια διαφορετική αυτοδιοικητική θέση, αλλά πάντα με το ίδιο πάθος. Γιατί μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι στο Γαλάτσι και θα συνεχίσω να μάχομαι για το Γαλάτσι και την Αττική από όποια θέση ευθύνης μού εμπιστεύεστε.

Κωνσταντίνος Ζώμπος

Οικονομολόγος MSc

Δημοτικός Σύμβουλος Γαλατσίου

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών

Επικοινωνία: Αγίας Γλυκερίας 7, Γαλάτσι, Τ. 2167002549, Κ. 6972127002, info@zompos.gr, www.zompos.gr

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.