Ξεμένει από χρήματα ο «Eυαγγελισμός»

2017-10-18

Το ταμείο των δημοσίων νοσοκομείων είναι... μείον. Δυόμισι μήνες πριν κλείσει το έτος, τα περισσότερα νοσηλευτικά Ιδρύματα έχουν εξαντλήσει τον προϋπολογισμό τους, με αποτέλεσμα πολλοί διοικητές να πιέζουν διευθυντές κλινικών να μεταθέτουν περιστατικά που χρήζουν χειρουργικής επέμβασης, αλλά δεν είναι επείγοντα, στο 2018. 

Σύμφωνα με τον διευθυντή νευροχειρουργικής κλινικής του κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας και γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) κ. Πάνο Παπανικολάου, η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι ζοφερή.
Όπως αναφέρει, στον Ευαγγελισμό είναι τσίμα - τσίμα. Τα χρήματα που έχουν φθάνουν με το ζόρι για την κάλυψη των αναγκών μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο «Αττικόν» έχουν μείνει μόνο 50.000 ευρώ στο ταμείο.
Διαβάστε περισσότερα στο tovima.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του