Ξεμένει από χρήματα ο «Eυαγγελισμός»

2017-10-18

Το ταμείο των δημοσίων νοσοκομείων είναι... μείον. Δυόμισι μήνες πριν κλείσει το έτος, τα περισσότερα νοσηλευτικά Ιδρύματα έχουν εξαντλήσει τον προϋπολογισμό τους, με αποτέλεσμα πολλοί διοικητές να πιέζουν διευθυντές κλινικών να μεταθέτουν περιστατικά που χρήζουν χειρουργικής επέμβασης, αλλά δεν είναι επείγοντα, στο 2018. 

Σύμφωνα με τον διευθυντή νευροχειρουργικής κλινικής του κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας και γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) κ. Πάνο Παπανικολάου, η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι ζοφερή.
Όπως αναφέρει, στον Ευαγγελισμό είναι τσίμα - τσίμα. Τα χρήματα που έχουν φθάνουν με το ζόρι για την κάλυψη των αναγκών μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο «Αττικόν» έχουν μείνει μόνο 50.000 ευρώ στο ταμείο.
Διαβάστε περισσότερα στο tovima.gr

Η 26χρονη, απόφοιτος οικονομικού Πανεπιστημίου στην Κωνσταντινούπολη, Σου Αϊχάν, αποφάσισε ότι είναι αρκετά έξυπνη και επίσης αρκετά διαβασμένη, ώστε να διεκδικήσει χρήματα στην τουρκική έκδοση του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»

Το αυτοκίνητό μας είναι γεμάτο κάμερες, αισθητήρες και ραντάρ. Δεν μπορούμε να τα δούμε, αλλά είναι πάντα ενεργά όποτε οδηγούμε. Παρόλο που αυτά τα βοηθήματα δεν μας εμποδίζουν να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο δρόμο, προσφέρουν σημαντική ασφάλεια και άνεση στις ημερήσιες μετακινήσεις μας.

Οι Έλληνες διεθνείς επικράτησαν της Σερβίας με 9-8 και προκρίθηκαν στον κυριακάτικο τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο που γίνεται στο Σομπατέλι, ανεβάζοντας την αγωνία και στέλνοντας στο κόκκινο τις ελπίδες για νίκη.

Είναι γνωστό ότι η Αθήνα έχει το δικό της μικροκλίμα. Όντας ερωτευμένη με το τσιμέντο, κάθε καλοκαίρι βράζει από τη ζέστη και τον σκληρό ήλιο, ενώ το βράδυ αντανακλά τη θέρμη στις γυμνές από πράσινο ταράτσες και τους δρόμους.