Ξεμένει από χρήματα ο «Eυαγγελισμός»

2017-10-18

Το ταμείο των δημοσίων νοσοκομείων είναι... μείον. Δυόμισι μήνες πριν κλείσει το έτος, τα περισσότερα νοσηλευτικά Ιδρύματα έχουν εξαντλήσει τον προϋπολογισμό τους, με αποτέλεσμα πολλοί διοικητές να πιέζουν διευθυντές κλινικών να μεταθέτουν περιστατικά που χρήζουν χειρουργικής επέμβασης, αλλά δεν είναι επείγοντα, στο 2018. 

Σύμφωνα με τον διευθυντή νευροχειρουργικής κλινικής του κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας και γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) κ. Πάνο Παπανικολάου, η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι ζοφερή.
Όπως αναφέρει, στον Ευαγγελισμό είναι τσίμα - τσίμα. Τα χρήματα που έχουν φθάνουν με το ζόρι για την κάλυψη των αναγκών μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο «Αττικόν» έχουν μείνει μόνο 50.000 ευρώ στο ταμείο.
Διαβάστε περισσότερα στο tovima.gr

Με αφετηρία το πρώτο κεφάλαιο της έκθεσης [α]γνωστοι προορισμοί που πραγματοποιήθηκε στην πρώην οικία Ζαρίφη του 1924 στην Κυψέλη (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2017), ο επιμελητής δρ Κώστας Πράπογλου ενεργοποιεί με το δεύτερο κεφάλαιο της έκθεσης ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κτίρια της περιοχής που η πορεία του χαράχτηκε παράλληλα με αυτήν των...

Μετά και την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις Πρόδρομες εργασίες της κατασκευής της Νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας, το σύνολο του έργου ενεργοποιήθηκε. Τώρα περιμένουμε την έναρξη της Β`φάσης του κατασκευαστικού αντικειμένου που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com θα βγει στον αέρα τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.

Μόλις 10 μέρες έμειναν για την πιο διασκεδαστική και δροσιστική εμπειρία του καλοκαιριού! Το Colour Day Festival επιστρέφει φέτος για 4η συνεχή χρονιά στο ΟΑΚΑ πιο ανανεωμένο από ποτέ το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1η Ιουλίου.

Με δυνατές «υπογραφές» εξαιρετικών συνεργατών προετοιμάζεται η μουσική παράσταση που θα είναι εμπνευσμένη από τη μουσική του Μάικλ Τζάκσον και θα ανέβει στο Μπρόντγουεϊ από το Κτήμα του Μάικλ Τζάκσον και την εταιρεία παραγωγής Columbia Live Stage.