Ξεχειλίζει η οργή στα δικαστήρια! Πολιορκούν το κτίριο που είναι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη!

2017-11-10

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αυτή την ώρα έξω από το κτίριο 9 - Προσπαθούν να απομακρύνουν τον κόσμο για να βγάλουν έξω τον 58χρονο που απολογήθηκε για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη - Επεισόδια νωρίτερα κατά την μεταφορά του! - Σε έξαλλη κατάσταση η μητέρα, ο πατέρας και τα αδέρφια της Δώρας Ζέμπερη καταριόντουσαν και έβριζαν τον 58χρονο - Η μητέρα της Δώρας τον κάρφωνε με ένα στιλό

Υπο πολιορκία είναι αυτή την ώρα το κτίριο 9 στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.Οι γονείς της Δώρας Ζέμπερη, αλλά και άγνωστοι δεν επιτρέπουν την έξοδο του 58χρονου που απολογήθηκε για την δολοφονία της 32χρονης.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να φυγαδεύσουν τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη.

Οι συγγενείς φωνάζουν «Σπάστε τα ρε λαμόγια, πετάξτε τον από το παράθυρο» και έχουν μπλοκάρει και τις δύο εξόδους του κτιρίου 9.

Μάλιστα, έσπασαν με τα χέρια τους ένα στέγαστρο που είναι από την πλαϊνή έξοδο του κτιρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς δεν εγκατέλειψε τον χώρο των δικαστηρίων καθ' όλη την διάρκεια της απολογίας του δράστη.

«Να πεθάνεις δολοφόνε!» Χτύπησαν και έβρισαν τον 58χρονο δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη στα δικαστήρια

Το πρωί για μία ακόμα φορά ξέσπασε το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων σε βάρος του 58χρονου Μανώλη Σαροπίδη που ομολόγησε την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη.

Στις 10 το πρωί μεταφέρθηκε στα δικαστήρια ο Σαροπίδης. Από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια οι συγγενείς της άτυχης εφοριακού που δολοφονήθηκε τόσο άγρια.

Στο σημείο ήταν και διμοιρία των ΥΜΕΤ προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Όμως ξεχείλιζε η οργή και σήμερα στην οδό Ευελπίδων. Ο πατέρας, η μητέρα και τα αδέρφια της Δώρας Ζέμπερη με το που αντίκρυσαν τον δολοφόνο του δικού τους ανθρώπου άρχισαν να τον βρίζουν και να του πετούν αντικείμενα.

«Θα πεθάνεις! Δεν θα ζήσεις!», του φώναζε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη. «Φονιά! Φονιά!», φώναζαν τα αδέρφια της. 

Την ώρα που οι αστυνομικοί μετέφεραν σχεδόν σηκωτό τον 58χρονο Μανώλη Σοροπίδη στα δικαστήρια, παραπάτησαν στα σκαλοπάτια και έπεσαν κάτω. Τότε, κάποιοι κλώτσησαν τον 58χρονο. Εκεί, βρήκε την ευκαιρία η μητέρας της Δώρας Ζέμπερη να επιτεθεί στον 58χρονο με ένα στυλό καρφώνοντάς τον όπου μπορούσε να βρεί. 

Πηγή και περισσότερα στο newsit.gr