"Ξαναχτύπησαν" οι ληστές με το σίδερο! Πανικός στην Κυψέλη!

2017-10-27

Τον τρόμο σκόρπισε για μια ακόμα φορά η σπείρα των «ληστών με το σίδερο» η οποία βασανίζει και ληστεύει ηλικιωμένους.

Το νέο «χτύπημα» της σπείρας, έγινε πριν από λίγες ημέρες στην Κυψέλη και συγκεκριμένα στο σπίτι μιας 85χρονης.

Η άτυχη γυναίκα μαρτύρησε στα χέρια των αδίστακτων ληστών, οι οποίοι τη «σιδέρωσαν» στον ώμο και στο στήθος, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο ΚΑΤ όπου θα υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση για αποκατάσταση, αναφέρει σε σημερινό της (27/10) δημοσίευμα η εφημερίδα "Espresso".

Οι τρεις κακοποιοί έσπασαν αθόρυβα με εξωλκέα την κλειδαριά της πόρτας του διαμερίσματος στις 03:00 τα ξημερώματα και την αιφνιδίασαν καθώς η γυναίκα κοιμόταν. Της έδεσαν τα χέρια με μια γραβάτα και άρχισαν να τη χτυπούν πάνω στο κρεβάτι, ζητώντας να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα.

Εκείνη, αρνιόταν πεισματικά να τους αποκαλύψει που φύλαγε τα χρήματα, τα οποία διατηρούσε για ώρα ανάγκης και τότε ένας από τους ληστές έβαλε στην πρίζα το οικιακό σίδερο και μόλις αυτό πυρακτώθηκε άρχισε να «σιδερώνει» το σώμα της ανυπεράσπιστης ηλικιωμένης που μούγκριζε από τον πόνο καθώς οι δράστες την είχαν φιμώσει με ένα πανί για να μην ακούγονται τα ουρλιαχτά της.

Παρόλα αυτά, συνεχίζει το δημοσίευμα, άντεξε τα βασανιστήρια και δεν αποκάλυψε πού είχε κρυμμένα τα χρήματα έτσι οι κακοποιοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την προσπάθεια κι εξαφανίστηκαν.

Η 85χρονη λύθηκε και κάλεσε σε βοήθεια.

Σύμφωνα με την "Espresso" οι αστυνομικοί θεωρούν ότι οι δράστες είχαν πληροφόρηση για το κομπόδεμα το οποίο διατηρούσε η ηλικιωμένη και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για την ίδια σεπίερα η οποία είχε προκαλέσει τον τρόμο σε διάφορες περιοχές της Αττικής το 2015. Τότε, υπενθυμίζεται ότι είχε διακόψει τη δράση της μετά τη σύλληψη ενός Γεωργιανού μέλους της.

newsbomb.gr

δείτε ακόμα:

Το «Κάτω από τ΄ αστέρια» είναι ένα πρόγραμμα της Άλκηστης Πρωτοψάλτη που εκτός από τα αγαπημένα μας τραγούδια θα ακούσουμε και τις πιο ροκ της επιτυχίες που αγαπάει η ίδια.

Ένας ασύλητος θαλαμοειδής τάφος, όπου μεταξύ άλλων περιείχε μια λάρνακα με πολύ καλά σωζόμενο σκελετό ενήλικου ατόμου σε συνεσταλμένη στάση, καθώς και αγγεία σε άριστη κατάσταση διατήρησης, ήρθε στην επιφάνεια κατά τις ανασκαφικές εργασίες στην περιοχή της Ιεράπετρας από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.