"Ξαναχτύπησαν" οι ληστές με το σίδερο! Πανικός στην Κυψέλη!

2017-10-27

Τον τρόμο σκόρπισε για μια ακόμα φορά η σπείρα των «ληστών με το σίδερο» η οποία βασανίζει και ληστεύει ηλικιωμένους.

Το νέο «χτύπημα» της σπείρας, έγινε πριν από λίγες ημέρες στην Κυψέλη και συγκεκριμένα στο σπίτι μιας 85χρονης.

Η άτυχη γυναίκα μαρτύρησε στα χέρια των αδίστακτων ληστών, οι οποίοι τη «σιδέρωσαν» στον ώμο και στο στήθος, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο ΚΑΤ όπου θα υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση για αποκατάσταση, αναφέρει σε σημερινό της (27/10) δημοσίευμα η εφημερίδα "Espresso".

Οι τρεις κακοποιοί έσπασαν αθόρυβα με εξωλκέα την κλειδαριά της πόρτας του διαμερίσματος στις 03:00 τα ξημερώματα και την αιφνιδίασαν καθώς η γυναίκα κοιμόταν. Της έδεσαν τα χέρια με μια γραβάτα και άρχισαν να τη χτυπούν πάνω στο κρεβάτι, ζητώντας να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα.

Εκείνη, αρνιόταν πεισματικά να τους αποκαλύψει που φύλαγε τα χρήματα, τα οποία διατηρούσε για ώρα ανάγκης και τότε ένας από τους ληστές έβαλε στην πρίζα το οικιακό σίδερο και μόλις αυτό πυρακτώθηκε άρχισε να «σιδερώνει» το σώμα της ανυπεράσπιστης ηλικιωμένης που μούγκριζε από τον πόνο καθώς οι δράστες την είχαν φιμώσει με ένα πανί για να μην ακούγονται τα ουρλιαχτά της.

Παρόλα αυτά, συνεχίζει το δημοσίευμα, άντεξε τα βασανιστήρια και δεν αποκάλυψε πού είχε κρυμμένα τα χρήματα έτσι οι κακοποιοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την προσπάθεια κι εξαφανίστηκαν.

Η 85χρονη λύθηκε και κάλεσε σε βοήθεια.

Σύμφωνα με την "Espresso" οι αστυνομικοί θεωρούν ότι οι δράστες είχαν πληροφόρηση για το κομπόδεμα το οποίο διατηρούσε η ηλικιωμένη και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για την ίδια σεπίερα η οποία είχε προκαλέσει τον τρόμο σε διάφορες περιοχές της Αττικής το 2015. Τότε, υπενθυμίζεται ότι είχε διακόψει τη δράση της μετά τη σύλληψη ενός Γεωργιανού μέλους της.

newsbomb.gr

δείτε ακόμα:

Τα νέα για το άνοιγμα όχι ενός, αλλά δυο σινεμά στην Αθήνα είναι πάντα καλοδεχούμενα. Ακόμα και σε μια χρονική συγκυρία όπου τα εισιτήρια παρουσιάζουν στασιμότητα και με το Μουντιάλ αυτήν την εποχή να κερδίζει μεγάλη μερίδα του κοινού.

Ένα φιλμ που γυρίστηκε με πρωταγωνίστρια την χορογράφο Τζούλι Γκοτιέ στην πιο βαθιά πισίνα του κόσμου στη Βενετία, αφιερωμένο στις γυναίκες του κόσμου, που μιλά για τη σιωπή των γυναικών. Τα λίγα λεπτά υποβρύχιου χορού είναι μοναδικά.

Τα νέα για το άνοιγμα όχι ενός, αλλά δυο σινεμά στην Αθήνα είναι πάντα καλοδεχούμενα. Ακόμα και σε μια χρονική συγκυρία όπου τα εισιτήρια παρουσιάζουν στασιμότητα και με το Μουντιάλ αυτήν την εποχή να κερδίζει μεγάλη μερίδα του κοινού.

Μπορεί να είχε ειπωθεί ότι ο διαγωνισμός της Eurovision δε θα γινόταν στο Ισραήλ εξαιτίας της σύγκρουσης μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, όμως, με ανακοίνωσή της η EBU ξεκαθάρισε ότι η διοργάνωση θα γίνει κανονικά στην νικήτρια χώρα.

Αλλάζει όψη σιγά σιγά και η Αθήνα. Στο πλαίσιο της στρατηγικής του δήμου Αθηναίων για την Ανθεκτικότητα και την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή, ξεκινά μια πιλοτική δράση με στόχο τη μείωση της θερμοκρασίας στην πόλη και τη βελτίωση των κλιματολογικών συνθηκών, με αφετηρία την οδό Βορέου.