Βροχερός καιρός σήμερα

2017-11-08

Βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές, θα εκδηλωθούν σήμερα στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και βαθμιαία στα νησιά του βόρειου Αιγαίου. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα και από τα δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παραοδικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι στα πελάγη 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έω; 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.