Βροχερός καιρός σήμερα

2017-11-08

Βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές, θα εκδηλωθούν σήμερα στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και βαθμιαία στα νησιά του βόρειου Αιγαίου. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα και από τα δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παραοδικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι στα πελάγη 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έω; 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Με αφετηρία το πρώτο κεφάλαιο της έκθεσης [α]γνωστοι προορισμοί που πραγματοποιήθηκε στην πρώην οικία Ζαρίφη του 1924 στην Κυψέλη (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2017), ο επιμελητής δρ Κώστας Πράπογλου ενεργοποιεί με το δεύτερο κεφάλαιο της έκθεσης ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κτίρια της περιοχής που η πορεία του χαράχτηκε παράλληλα με αυτήν των...

Μετά και την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις Πρόδρομες εργασίες της κατασκευής της Νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας, το σύνολο του έργου ενεργοποιήθηκε. Τώρα περιμένουμε την έναρξη της Β`φάσης του κατασκευαστικού αντικειμένου που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com θα βγει στον αέρα τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.