Βρήκαν ρούχα του δράστη που έριξε τη φωτοβολίδα

2017-11-21

Ένα μπουφάν και ένα φούτερ τα οποία, όπως όλα δείχνουν, ανήκουν στο άτομο που έριξε τη φωτοβολίδα στην δικηγόρο που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο, εντόπισαν οι αστυνομικοί. Τα ρούχα βρέθηκαν λίγα μέτρα από το σημείο που τραυματίστηκε η κυρία Τσουκαλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές θεωρούν πως ο αντιεξουσιαστής πέταξε τα ρούχα του στο σημείο, αφ' ότου έριξε τη φωτοβολίδα, φοβούμενος μήπως υπάρξουν αυτόπτες μάρτυρες και δώσουν την περιγραφή του.
Στο σημείο οι αστυνομικοί βρήκαν, ακόμη, μια αντιασφυξιογόνα μάσκα, γάντια, καθώς και ένα μαχαίρι. Τα αντικείμενα αυτά μαζί με τον αυτοσχέδιο σωλήνα εκτόξευσης φωτοβολίδων, τον οποίο εντόπισαν οι αρχές την Κυριακή, έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για αποτυπώματα και DNA.

Βελτίωση παρουσιάζει η υγεία της δικηγόρου

Συγκρατημένα αισιόδοξοι εμφανίζονται οι γιατροί για την πορεία της υγείας της 55χρονης Αναστασίας Τσουκαλά.
Σύμφωνα με σημερινό ιατρικό ανακοινωθέν, «η 55χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα την περασμένη Παρασκευή, είναι αιμοδυναμικά σταθερή, ωστόσο παραμένει διασωληνωμένη και εξακολουθεί να αναπνέει με μηχανική υποστήριξη. Σημειώνεται ότι υπάρχει σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας της ασθενούς, με σημεία αρχικής βελτίωσης». 

in.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.