Βόλεϊ: Παγκόσμια διάκριση για το πανεπιστήμιο Κρήτης

2017-12-05

Δεύτερο στο παγκόσμιο διαπανεπιστημιακό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το βόλεϊ του πανεπιστημίου Κρήτης, με την ομάδα μπάσκετ να καταλαμβάνει την πέμπτη θέση.

Πρόκειται για ακόμη μία επιτυχία που κατέγραψε το πανεπιστήμιο Κρήτης, με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ να κατακτά τη δεύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πανεπιστημίων, που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στη Βαρκελώνη.

Η ομάδα του Νίκου Προβιά έλαβε για ακόμη μία φορά μέρος στη διοργάνωση, παίζοντας συνολικά επτά παιχνίδια. Με πέντε νίκες και μόλις μία ήττα έφτασε ως τον τελικό, όπου αντιμετώπισε μία ομάδα του πανεπιστημίου της Ρωσίας, που νίκησε με 2-0 σετ (25-22, 25-21).

Στη διοργάνωση συμμετείχε και η ομάδα μπάσκετ Γυναικών, η οποία κατάκτησε την πέμπτη θέση μεταξύ 16 συγκροτημάτων, με απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες, χάνοντας την είσοδο στην τετράδα στη δεύτερη παράταση.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Με αφετηρία το πρώτο κεφάλαιο της έκθεσης [α]γνωστοι προορισμοί που πραγματοποιήθηκε στην πρώην οικία Ζαρίφη του 1924 στην Κυψέλη (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2017), ο επιμελητής δρ Κώστας Πράπογλου ενεργοποιεί με το δεύτερο κεφάλαιο της έκθεσης ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κτίρια της περιοχής που η πορεία του χαράχτηκε παράλληλα με αυτήν των...

Μετά και την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις Πρόδρομες εργασίες της κατασκευής της Νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας, το σύνολο του έργου ενεργοποιήθηκε. Τώρα περιμένουμε την έναρξη της Β`φάσης του κατασκευαστικού αντικειμένου που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com θα βγει στον αέρα τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.