Βόλεϊ: Παγκόσμια διάκριση για το πανεπιστήμιο Κρήτης

2017-12-05

Δεύτερο στο παγκόσμιο διαπανεπιστημιακό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το βόλεϊ του πανεπιστημίου Κρήτης, με την ομάδα μπάσκετ να καταλαμβάνει την πέμπτη θέση.

Πρόκειται για ακόμη μία επιτυχία που κατέγραψε το πανεπιστήμιο Κρήτης, με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ να κατακτά τη δεύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πανεπιστημίων, που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στη Βαρκελώνη.

Η ομάδα του Νίκου Προβιά έλαβε για ακόμη μία φορά μέρος στη διοργάνωση, παίζοντας συνολικά επτά παιχνίδια. Με πέντε νίκες και μόλις μία ήττα έφτασε ως τον τελικό, όπου αντιμετώπισε μία ομάδα του πανεπιστημίου της Ρωσίας, που νίκησε με 2-0 σετ (25-22, 25-21).

Στη διοργάνωση συμμετείχε και η ομάδα μπάσκετ Γυναικών, η οποία κατάκτησε την πέμπτη θέση μεταξύ 16 συγκροτημάτων, με απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες, χάνοντας την είσοδο στην τετράδα στη δεύτερη παράταση.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.