Βιντεοκλήσεις μέσα από το Instagram!

2017-10-26

Τα Live Stories του Instagram αποκτούν ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο επιτρέπει βιντεοκλήσεις μεταξύ των χρηστών του

Το Instagram συνεχώς προσθέτει νέα χαρακτηριστικά έτσι ώστε να μπορεί να γίνεται πιο ελκυστικό στους χρήστες του. Μετά λοιπόν τα φίλτρα, τα stories και τις ζωντανές μεταδόσεις, το Instagram προσθέτει και ζωντανές συνομιλίες μεταξύ χρηστών.

Πως γίνεται αυτό;

Όταν ένας χρήστες κάνει live μετάδοση το Instagram του έχει προσθέσει εκτός από τα φίλτρα, ένα νέο κουμπί με το οποίο μπορεί να προσκαλέσει όποιον από τους θεατές του live θέλει και να το βγάλει στον "αέρα".

Για την ώρα η εφαρμογή επιτρέπει την συνομιλία μέχρι 2 άτομα όμως το Facebook σκοπεύει να επενδύσει σε αυτή την τεχνολογία έτσι ώστε στο μέλλον ένας χρήστης να μπορεί να προσθέσει περισσότερους μιας και τέτοιου είδους εφαρμογές είναι πολύ δημοφιλείς στους νέους.

Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Instagram και μπορούν να τη δουν όταν κάνουν "Live Stories" (newsit.gr)

Διαβάστε Ακόμα

Με δυνατές «υπογραφές» εξαιρετικών συνεργατών προετοιμάζεται η μουσική παράσταση που θα είναι εμπνευσμένη από τη μουσική του Μάικλ Τζάκσον και θα ανέβει στο Μπρόντγουεϊ από το Κτήμα του Μάικλ Τζάκσον και την εταιρεία παραγωγής Columbia Live Stage.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, ένας από τους διασημότερους Βρετανούς καλλιτέχνες, ο Sting, επισκέπτεται την Αθήνα για δύο μοναδικές μουσικές βραδιές με τον διεθνούς φήμης μουσικό Shaggy, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού (πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου - Ακρόπολη), την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ.

Η Ένωση Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά ομαδική μαθητική έκθεση Αττικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθήνας «Μελίνα», στο Θησείο, από 20 έως 30 Ιουνίου 2018.

Με αφετηρία το πρώτο κεφάλαιο της έκθεσης [α]γνωστοι προορισμοί που πραγματοποιήθηκε στην πρώην οικία Ζαρίφη του 1924 στην Κυψέλη (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2017), ο επιμελητής δρ Κώστας Πράπογλου ενεργοποιεί με το δεύτερο κεφάλαιο της έκθεσης ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κτίρια της περιοχής που η πορεία του χαράχτηκε παράλληλα με αυτήν των...

Μετά και την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις Πρόδρομες εργασίες της κατασκευής της Νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας, το σύνολο του έργου ενεργοποιήθηκε. Τώρα περιμένουμε την έναρξη της Β`φάσης του κατασκευαστικού αντικειμένου που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com θα βγει στον αέρα τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.