Βιντεοκλήσεις μέσα από το Instagram!

2017-10-26

Τα Live Stories του Instagram αποκτούν ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο επιτρέπει βιντεοκλήσεις μεταξύ των χρηστών του

Το Instagram συνεχώς προσθέτει νέα χαρακτηριστικά έτσι ώστε να μπορεί να γίνεται πιο ελκυστικό στους χρήστες του. Μετά λοιπόν τα φίλτρα, τα stories και τις ζωντανές μεταδόσεις, το Instagram προσθέτει και ζωντανές συνομιλίες μεταξύ χρηστών.

Πως γίνεται αυτό;

Όταν ένας χρήστες κάνει live μετάδοση το Instagram του έχει προσθέσει εκτός από τα φίλτρα, ένα νέο κουμπί με το οποίο μπορεί να προσκαλέσει όποιον από τους θεατές του live θέλει και να το βγάλει στον "αέρα".

Για την ώρα η εφαρμογή επιτρέπει την συνομιλία μέχρι 2 άτομα όμως το Facebook σκοπεύει να επενδύσει σε αυτή την τεχνολογία έτσι ώστε στο μέλλον ένας χρήστης να μπορεί να προσθέσει περισσότερους μιας και τέτοιου είδους εφαρμογές είναι πολύ δημοφιλείς στους νέους.

Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Instagram και μπορούν να τη δουν όταν κάνουν "Live Stories" (newsit.gr)

Διαβάστε Ακόμα

Το «Κάτω από τ΄ αστέρια» είναι ένα πρόγραμμα της Άλκηστης Πρωτοψάλτη που εκτός από τα αγαπημένα μας τραγούδια θα ακούσουμε και τις πιο ροκ της επιτυχίες που αγαπάει η ίδια.

Ένας ασύλητος θαλαμοειδής τάφος, όπου μεταξύ άλλων περιείχε μια λάρνακα με πολύ καλά σωζόμενο σκελετό ενήλικου ατόμου σε συνεσταλμένη στάση, καθώς και αγγεία σε άριστη κατάσταση διατήρησης, ήρθε στην επιφάνεια κατά τις ανασκαφικές εργασίες στην περιοχή της Ιεράπετρας από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.