Βιντεοκλήσεις μέσα από το Instagram!

2017-10-26

Τα Live Stories του Instagram αποκτούν ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο επιτρέπει βιντεοκλήσεις μεταξύ των χρηστών του

Το Instagram συνεχώς προσθέτει νέα χαρακτηριστικά έτσι ώστε να μπορεί να γίνεται πιο ελκυστικό στους χρήστες του. Μετά λοιπόν τα φίλτρα, τα stories και τις ζωντανές μεταδόσεις, το Instagram προσθέτει και ζωντανές συνομιλίες μεταξύ χρηστών.

Πως γίνεται αυτό;

Όταν ένας χρήστες κάνει live μετάδοση το Instagram του έχει προσθέσει εκτός από τα φίλτρα, ένα νέο κουμπί με το οποίο μπορεί να προσκαλέσει όποιον από τους θεατές του live θέλει και να το βγάλει στον "αέρα".

Για την ώρα η εφαρμογή επιτρέπει την συνομιλία μέχρι 2 άτομα όμως το Facebook σκοπεύει να επενδύσει σε αυτή την τεχνολογία έτσι ώστε στο μέλλον ένας χρήστης να μπορεί να προσθέσει περισσότερους μιας και τέτοιου είδους εφαρμογές είναι πολύ δημοφιλείς στους νέους.

Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Instagram και μπορούν να τη δουν όταν κάνουν "Live Stories" (newsit.gr)

Διαβάστε Ακόμα

Ολοι έχουμε με κάποιο τρόπο στο μυαλό μας στα Εξάρχεια. Είτε τα ζήσαμε στις μυθικές τους εποχές, είτε όχι, είτε βγάλαμε όλη τη φοιτητική μας ζωή σε κάποιο από τα café του, είτε ζήσαμε οι ίδιοι ή φίλοι μας σε κάποιον από τους δρόμους τους.

«Καλησπέρα Αθήνα». Με τις λέξεις αυτές ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας ο Klaus Meine τη μεγάλη συναυλία των Scorpions στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (KOA).

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων παρουσιάζει, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αθήνα 2018, Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου», της οποίας μέγας δωρητής είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τις εικαστικές εκθέσεις «Οι Έλληνες καλλιτέχνες και το Βιβλίο», 1910-1967 και Το βιβλίο ως έργο τέχνης - artist's books από τα χρόνια του ΄60,...

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.