Τσίπρας: Το πιθανότερο τριπλές εκλογές το Μάιο του 2019 (βίντεο)

2018-07-18

Kαι διά στόματος πρωθυπουργού «κλείδωσαν», οι τριπλές εκλογές για τις 26 Μαΐου 2019. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας news247 (Β.Σκουρής), κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός για πρώτη φορά αποκάλυψε την ημερομηνία των εκλογών: «Το πιθανότερο είναι οι εκλογές να γίνουν τον Μάιο, μαζί με τις ευρωεκλογές και τις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση παρότι εγώ επιθυμώ να γίνουν στα τέλη της τετραετίας».

Υπενθυμίζεται ότι χθες μετά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ο πρωθυπουργός ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους αν θα πάει σε «πρόωρες εκλογές», τους κάλεσε χαριτολογώντας «να πάνε να κάνουνε κανένα μπάνιο».

Να σημειωθεί ότι «Κλεισθένης Ι» είναι, στον οποίο εμπεριέχεται η επίμαχη τροπολογία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίσθηκε από τη Βουλή και οδεύει για δημοσίευση στο ΦΕΚ, ώστε να γίνει και τυπικά νόμος του κράτους.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.