Τσίπρας-Μητσοτάκης στα… προεκλογικά άκρα: «Είσαι πολιτικός απατεώνας»-«Είσαι χυδαίος ψεύτης»

2018-07-05

Με ακραία πολώση και εκατέρωθεν κατηγορίες Τσίπρα, Μητσοτάκη, όπως «είστε πολιτικός απατεώνας», «ντροπή σας», «είστε άθλιος συκοφάντης. Είστε ντροπή και κατάντια με τη χώρα», «ο μεγαλύτερος ψεύτης και ο πιο χυδαίος», ξεκίνησε η, σε προεκλογικό κλίμα, προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία και τις αποφάσεις του Eurogroup.

Την αρχή έκανε ο πρωθυπουργός ο οποίος επικαλούμενος δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, τόνισε ότι ο κ. Μητσοτάκης οργάνωσε ταξίδι στις Βρυξέλλες για να ζητήσει διαβεβαιώσεις ότι το μέτρο της περικοπής συντάξεων θα εφαρμοστεί. «Είναι ντροπή σας! Ντροπή! Ντροπή! Ντροπή! Θα έπρεπε να ντρέπεστε απέναντι στο λαό να βγαίνετε στο εξωτερικό και αντί να υπερασπίζεστε τους Έλληνες να υπερασπίζεστε τα στενά σας συμφέροντα¨, είπε ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρος της ΝΔ «πολιτικό απατεώνα»

Απαντώντας ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «ψεύτη, ψεύτη, ψεύτη» γιατί «είχατε το θράσος να επικαλεστείτε το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών. Είναι τόσο έγκυρη η εφημερίδα που δεν ήξερε ότι δεν συναντήθηκα σε αυτή τη Σύνοδο με τον κύριο Ζεεχόφερ και την κυρία Μέρκελ. Είστε ψεύτης, ψεύτης, ψέυτης με Ψ κεφαλαίο που αναπαράγετε αυτά τα δημοσιεύματα», πρόσθεσε. Επιπλέον, τον κατηγόρησε ότι «λέτε ότι εγώ ταυτίζομαι με τον Ούγγρο πρωθυπουργό Όρμπαν όταν σε κάθε σύνοδο του Λαϊκού κόμματος συγκρούομαι μαζί του για το προσφυγικό, ζητώντας ευρωπαϊκή λύση. Είστε ψεύτης, ψεύτης, ψεύτης. Ντροπή σας», επανέλαβε ο κ. Μητσοτάκης.

Σε υψηλούς τόνους όπως και ο Α.Τσίπρας, ο πρόεδρος της ΝΔ απαντώντας στις κατηγορίες για σχέσεις με τον κ. Φρουζή της Novartis τόνισε ότι ο ίδιος δεν έχει καμί φιλική σχέση μαζί του και τα mail που είχε λάβει ήταν όταν ο Φρουζής δεν ήταν στην Novartis και όταν ο ίδιος δεν είχε ανακοίνωση τη διεκδίκηση της αρχηγίας της ΝΔ: «Είστε άθλιος συκοφάντης. Είστε ντροπή και κατάντια με τη χώρα. Εσείς δεν συναντιέστε με επιχειρηματίες; Εχετε συνανητθεί με τον κ. Μαρινάκη; Με τον κύριο Σαββίδη; Με τον κ. Καλογρίτσα με τα βοσκοτόπια; Με τον καταδικασμένο κύριο Λυρεντιάδη; Με τον κ. Μελλισανίδη; Είστε αδίστακτος και βαθιά διαπλεκόμενος πολιτικός κύριε Τσίπρα. Βρίσκεστε προσωπικά πίσω από το χυδαίο παρακράτος που στοχεύει εμένα προσωπικά, τα στελέχη της ΝΔ και τις οικογένειες τους. Είστε πίσω από το παρακράτος του κυρίου Βαξεβάνη και του κυρίου Ματζουράνη. Ο μεγαλύτερος ψεύτης και ο πιο χυδαίος», τόνισε χαρακτηριστικά.

aftodioikisi.gr

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.