Τρίπολη: Σοκαριστικό ατύχημα σε αγώνα ταχύτητας – Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στους θεατές! [pics, vid]

2017-11-13

Παραλίγο τραγωδία σε αγώνες ταχύτητας στην Τρίπολη. Τέσσερις τραυματίες! Δείτε βίντεο από το ατύχημα.

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν όταν ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω στο πλήθος σε αγώνα αυτοκινήτων κοντά στο αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που ένα όχημα αμέσως μετά την εκκίνηση έρχεται σε επαφή με δεύτερο αγωνιστικό αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το ένα από αυτά να βγει εκτός πορείας και να πέσει πάνω στους θεατές!

Τέσσερις τραυματίες

Το ατύχημα που έγινε την Κυριακή προκάλεσε τον τραυματισμό τεσσάρων θεατών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Τραυματίες είναι δύο ανήλικοι 9 και 15 ετών, μια γυναίκα 47 ετών και ένας άνδρας 38 ετών.

Όλοι είναι εκτός κινδύνου.

Στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης, όπου και πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες, δεν είχαν ληφθεί κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, ώστε να προστατεύονται οι θεατές ή ακόμα και οι συμμετέχοντες.

Δείτε το βίντεο από το σοκαριστικό ατύχημα στην Τρίπολη:

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.