Τρίπολη: Σοκαριστικό ατύχημα σε αγώνα ταχύτητας – Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στους θεατές! [pics, vid]

2017-11-13

Παραλίγο τραγωδία σε αγώνες ταχύτητας στην Τρίπολη. Τέσσερις τραυματίες! Δείτε βίντεο από το ατύχημα.

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν όταν ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω στο πλήθος σε αγώνα αυτοκινήτων κοντά στο αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που ένα όχημα αμέσως μετά την εκκίνηση έρχεται σε επαφή με δεύτερο αγωνιστικό αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το ένα από αυτά να βγει εκτός πορείας και να πέσει πάνω στους θεατές!

Τέσσερις τραυματίες

Το ατύχημα που έγινε την Κυριακή προκάλεσε τον τραυματισμό τεσσάρων θεατών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Τραυματίες είναι δύο ανήλικοι 9 και 15 ετών, μια γυναίκα 47 ετών και ένας άνδρας 38 ετών.

Όλοι είναι εκτός κινδύνου.

Στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης, όπου και πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες, δεν είχαν ληφθεί κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, ώστε να προστατεύονται οι θεατές ή ακόμα και οι συμμετέχοντες.

Δείτε το βίντεο από το σοκαριστικό ατύχημα στην Τρίπολη:

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.