Τραυματίες από πυροβολισμούς στο Παγκράτι – Βαριά τραυματισμένοι δυο άντρες

2017-11-11

- Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου (11.11.2017) στις ελληνικές Αρχές για αιματηρό περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας - Πυροβόλησαν δυο άντρες σε κεντρικό δρόμο στο Παγκράτι - Βαριά τραυματισμένα τα θύματα - Πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών - Τα δυο επικρατέστερα σενάρια για την "μαφιόζικη επίθεση" 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δυο άντρες βρέθηκαν βαριά τραυματισμένοι μέσα σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Τα θύματα φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο. Ο ένας έχει τραύμα στον θώρακα και φέρεται να Χαροπαλεύει. Ο άλλος έχει τραυματιστεί στα πόδια. 

Τα δύο θύματα ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, διακομίσθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Ο ένας εξ αυτών δέχθηκε πυροβολισμό στο πόδι και ο άλλος στη μέση, αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές. 

Τα δυο επικρατέστερα σενάρια

Το μόνο ξεκάθαρο στο αιματηρό επεισόδιο που τρομοκράτησε την Αθήνα είναι πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να καταλάβουν από μαρτυρίες το πως συνέβησαν όλα μέσα σε λίγα λεπτά.

Τα επικρατέστερα σενάρια είναι δυο

Το ένα θέλει δυο άτομα πάνω σε μία μοτοσυκλέτα να σταμάτησαν σε κοντινή απόσταση από το παρκαρισμένο όχημα και ο συνοδηγός της μοτοσυκλέτας να πυροβόλησε εναντίον των θυμάτων.

Το δεύτερο σενάριο θέλει... ένα άτομο φορώντας σκούφο για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του και κόκκινο μπουφάν να πλησίασε το μοιραίο αυτοκίνητο και να άνοιξε πυρ εναντίον αυτών των αντρών.


newsit.gr