Τράπεζες, κόκκινα δάνεια και φόροι στην ατζέντα των θεσμών

2017-11-30

Οι τράπεζες, οι ηλεκτρονικοί πλειτηριαμοί και τα κόκκινα δάνεια αλλά και η πορεία των εσόδων κάτω από το βάρος της υπερφορολόγησης θα συζητηθούν την Πέμπτη στις αλλεπάλληλες συναντήσεις που έχουν οι θεσμοί με το οικονομικό επιτελείο τον υπουργό Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αναπληρωτή του Γιώργο Χουλιαράκη και άλλους υπουργούς.

Το πρόγραμμα συναντήσεων με τους επικεφαλής των Θεσμών στο Χίλτον για την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, διαμορφώνεται ως εξής:

09:30 Πολιτική στην υγεία

14.30 Δικαιοσύνη

15:00 Χρηματοπιστωτικά - Αναπτυξιακή τράπεζα

18:00 Δημοσιονομικά- Φορολογική πολιτική

Μέχρι και την Τετάρτη οι συζητήσεις κύλησαν ομαλά και αν σήμερα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό των θεσμών, τότε την Παρασκευή θα συζητηθούν οι αλλαγές στα εργασιακά ζητήματα, θα κλείσουν τα θέματα της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων σε ιδιώτες και θα γίνει επισκόπηση της τρέχουσας, τρίτης, αξιολόγησης.

tovima.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.