Τράπεζες, κόκκινα δάνεια και φόροι στην ατζέντα των θεσμών

2017-11-30

Οι τράπεζες, οι ηλεκτρονικοί πλειτηριαμοί και τα κόκκινα δάνεια αλλά και η πορεία των εσόδων κάτω από το βάρος της υπερφορολόγησης θα συζητηθούν την Πέμπτη στις αλλεπάλληλες συναντήσεις που έχουν οι θεσμοί με το οικονομικό επιτελείο τον υπουργό Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αναπληρωτή του Γιώργο Χουλιαράκη και άλλους υπουργούς.

Το πρόγραμμα συναντήσεων με τους επικεφαλής των Θεσμών στο Χίλτον για την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, διαμορφώνεται ως εξής:

09:30 Πολιτική στην υγεία

14.30 Δικαιοσύνη

15:00 Χρηματοπιστωτικά - Αναπτυξιακή τράπεζα

18:00 Δημοσιονομικά- Φορολογική πολιτική

Μέχρι και την Τετάρτη οι συζητήσεις κύλησαν ομαλά και αν σήμερα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό των θεσμών, τότε την Παρασκευή θα συζητηθούν οι αλλαγές στα εργασιακά ζητήματα, θα κλείσουν τα θέματα της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων σε ιδιώτες και θα γίνει επισκόπηση της τρέχουσας, τρίτης, αξιολόγησης.

tovima.gr

Εντός της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει να λειτουργεί στην Αττική το πρώτο κατάστημα γειτονιάς της αλυσίδας My Market, ανοίγοντας το δρόμο για την είσοδο της επιχείρησης στη μεσαία λιανική. Θα ακολουθήσουν καταστήματα και στην επαρχία.

«∆ιακοπές αλά Ελληνικά» απολαµβάνει αυτές τις ηµέρες ένας από τους πλουσιότερους Αµερικανούς και µεγάλος πολέµιος του πλανητάρχη Ντόναλντ Τραµπ, o 76χρονος Μπάρι Ντίλερ, µε την Γερμανίδα πριγκίπισσα σύζυγό του και σχεδιάστρια µόδας Νταϊάν φον Φίρστενµπεργκ.

Από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς. Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη του δεν φανταζόταν ο Ντίνος Καρύδης, όταν έφευγε από το σπίτι του το μεσημέρι του Σαββάτου για να πάει στην πλατεία Συντάγματος με τη φίλη του Γωγώ Αντζολετάκη, ότι μερικές ώρες αργότερα θα «λύγιζε» εν μέσω των επεισοδίων.