Τραγικό: Πατέρας δούλευε στο νοσοκομείο όπου μετέφεραν νεκρό τον γιο του

2017-11-11

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου μεταφέρθηκαν τα άψυχα κορμιά δύο νεαρών που σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί σε τροχαίο στο Γάζι.

Σύμφωνα με το cretalive, στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν, εργαζόταν ο πατέρας ενός εκ των δύο νεαρών. Συγκεκριμένα, ο πατέρας εργαζόταν στο κυλικείο όταν είδε το ΕΚΑΒ να περνά από μπροστά τους και πήγε να μάθει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Εκεί, διαπίστωσε με τρόμο πως ένας εκ των νεκρών νεαρών που μετέφερε το ασθενοφόρο ήταν ο γιος του. 

Τα δυο άτυχα παιδιά ήταν ξαδέρφια 29 και 25 ετών. Το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να φύγει από δρόμο και να πέσει από τη γέφυρα σε παράδρομο παρασύροντας το ένα ΙΧ αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο από το οποίο μόλις είχαν αποβιβαστεί ένας άνδρας με τον εγγονό του.
Οι δύο άτυχοι νέοι εγκλωβίστηκαν στο όχημα και χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό τους, ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. 

Πηγή:  iefimerida.gr  

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.