Τουρίστρια πάει να ταϊσει καρχαρία (ναι καλά διαβάσατε) και εκείνος την αρπάζει από το δάχτυλο και την παρασύρει

2018-07-02

Η Αυστραλέζα, Μελίσα Μρούνινγκ έκανε τις διακοπές της στον κόλπο Νταγκόνγκ και μεταξύ των δραστηριοτήτων που επέλεξε για να περάσει το χρόνο της, ήταν και να ταϊσει καρχαρίες.

Η 34χρονη κοπέλα προσπάθησε λοιπόν να δώσει σε ένα καρχαρία, να φάει ένα ψάρι.

Αν και το συγκεκριμένο είδος καρχαρία δεν θεωρείται ως ιδιαίτερα επικίνδυνο, φαίνεται πως ίσως να μην ήθελε να πάρει μόνο το ψάρι από τα χέρια της 34χρονης αλλά και κάτι παραπάνω.

Έτσι όταν η Μπρούνινγκ έσκυψε να του δώσει το ψάρι εκείνος πήρε μαζί και το δάχτυλό της, την τράβηξε και την παρέσυρε μέσα στο νερό.

Ευτυχώς ο καρχαρίας την άφησε γρήγορα και οι παρευρισκόμενοι την βοήθησαν να απομακρυνθεί από τον καρχαρία.

Όπως αποδείχθηκε το δάχτυλο της 34χρονος δεν κόπηκε αν και όπως δήλωσε η ίδια «εγώ είχα πιστέψει ότι μου το έκοψε γιατί ένιωσα τα δόντια του να φτάνουν μέχρι το κόκαλό μου». Ωστόσο υποβλήθηκε σε μικρή επέμβαση καθώς το δάχτυλό της είχε μολυνθεί από το δάγκωμα και οι γιατροί έκριναν πως θα πρέπει να γίνει χειρουργικός καθαρισμός.

Πηγή: https://www.perthnow.com.au/

Σημαντικά νέα μας έρχονται από το πρόσφατο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τη Χειρουργική της Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Νόσων αναφορικά με την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των συνοδών νοσημάτων αυτής.

Συμβουλές προς τους πολίτες-χρήστες του Διαδικτύου ώστε να αποφύγουν εξαπάτησή τους κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπως κρατήσεις ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων κι ενοικιάσεις οχημάτων, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, δίνει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.