Τώρα εισάγουν λαθραία και φιαλίδια για ηλεκτρονικό τσιγάρο

2017-10-22

Μετά τα καπνικά, είδη, τα καύσιμα και τα οινοπνευματώδη ποτά, τώρα κάνουν την εμφάνισή του και λαθραία αξεσουάρ για... ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Με όλο και περισσότερα προϊόντα φαίνεται ότι εμπλουτίζεται το λαθρεμπόριο από την γειτονική και... φτηνή Βουλγαρία!Μετά τα καπνικά, είδη, τα καύσιμα και τα οινοπνευματώδη ποτά, τώρα κάνουν την εμφάνισή του και λαθραία αξεσουάρ για... ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Αυτό διαπίστωσαν για πρώτη φορά οι αστυνομικοί του τμήματος Κάτω Νευροκοπίου, όταν έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο εμφανίστηκε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης της Εξοχής στη Δράμα ένας 23χρονος Βούλγαρος για να περάσει στο ελληνικό έδαφος. Στο εσωτερικό του οχήματος, ανακάλυψαν 885 φιαλίδια με υγρό για ηλεκτρονικό τσιγάρο τα οποία δεν είχε δηλώσει. 

Τα φιαλίδια παραδόθηκαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι φόροι και δασμοί προς το δημόσιο και κατασχέθηκε το όχημα του νεαρού αλλοδαπού, ο οποίος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.  

protothema.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.