Τώρα εισάγουν λαθραία και φιαλίδια για ηλεκτρονικό τσιγάρο

2017-10-22

Μετά τα καπνικά, είδη, τα καύσιμα και τα οινοπνευματώδη ποτά, τώρα κάνουν την εμφάνισή του και λαθραία αξεσουάρ για... ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Με όλο και περισσότερα προϊόντα φαίνεται ότι εμπλουτίζεται το λαθρεμπόριο από την γειτονική και... φτηνή Βουλγαρία!Μετά τα καπνικά, είδη, τα καύσιμα και τα οινοπνευματώδη ποτά, τώρα κάνουν την εμφάνισή του και λαθραία αξεσουάρ για... ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Αυτό διαπίστωσαν για πρώτη φορά οι αστυνομικοί του τμήματος Κάτω Νευροκοπίου, όταν έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο εμφανίστηκε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης της Εξοχής στη Δράμα ένας 23χρονος Βούλγαρος για να περάσει στο ελληνικό έδαφος. Στο εσωτερικό του οχήματος, ανακάλυψαν 885 φιαλίδια με υγρό για ηλεκτρονικό τσιγάρο τα οποία δεν είχε δηλώσει. 

Τα φιαλίδια παραδόθηκαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι φόροι και δασμοί προς το δημόσιο και κατασχέθηκε το όχημα του νεαρού αλλοδαπού, ο οποίος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.  

protothema.gr

Εντός της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει να λειτουργεί στην Αττική το πρώτο κατάστημα γειτονιάς της αλυσίδας My Market, ανοίγοντας το δρόμο για την είσοδο της επιχείρησης στη μεσαία λιανική. Θα ακολουθήσουν καταστήματα και στην επαρχία.

«∆ιακοπές αλά Ελληνικά» απολαµβάνει αυτές τις ηµέρες ένας από τους πλουσιότερους Αµερικανούς και µεγάλος πολέµιος του πλανητάρχη Ντόναλντ Τραµπ, o 76χρονος Μπάρι Ντίλερ, µε την Γερμανίδα πριγκίπισσα σύζυγό του και σχεδιάστρια µόδας Νταϊάν φον Φίρστενµπεργκ.

Από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς. Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη του δεν φανταζόταν ο Ντίνος Καρύδης, όταν έφευγε από το σπίτι του το μεσημέρι του Σαββάτου για να πάει στην πλατεία Συντάγματος με τη φίλη του Γωγώ Αντζολετάκη, ότι μερικές ώρες αργότερα θα «λύγιζε» εν μέσω των επεισοδίων.