Τον ήρωα Κωνσταντίνο Κανάρη τίμησαν στον Άγιο Γεώργιο Κυψέλης

2018-06-25

Μέσα σε έντονο εθνικό ενθουσιασμό, εορτάστηκε η επέτειος των 140 χρόνων, από την γέννηση του Κυψελιώτη ένδοξου Ναυάρχου - Πυρπολητή και πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Κανάρη στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κυψέλης.

Ο εορτασμός πραγματοποιήθηκε παρουσία του Πρωτοσυγκέλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Θεσπιών κ. Συμεών και των Ιερέων του Ιερού Ναού.

Λόγω της βροχής, ο εορτασμός έγινε εντός του Ιερού Ναού, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, την ετοιμότητα των παιδιών, ώστε να μην αναβληθεί ο εορτασμός.

Αναφερθήκαν στις στιγμές της αυτοθυσίας του Ναυάρχου Κανάρη, καθώς επίσης και στο αριστουργηματικό ποίημα του Ματρώζου, το όποιο είναι αφιερωμένο στον ήρωα της Επαναστάσεως, την διασκευή του οποίου απέδωσαν τα παιδιά με θαυμάσιο τρόπο.

Στο τέλος του εορτασμού, ο Επίσκοπος Θεσπιών συνεχάρη τα παιδιά για την εκτέλεση του έργου και μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, τόσο στα παιδιά, όσο και στον προϊστάμενο του Ναού Αγίου Γεωργίου Κυψέλης, Αρχιμ. Φιλόθεο Νικολάκη και των συνεφημερίων του, π. Παναγιώτη Χαβάτζα (ο οποίος επιμελήθηκε με την πρεσβύτερα Μαρία Δρόσου, την όλη εκδήλωση) και τους πατέρες Νικόλαο Χομπιτάκη και Γεράσιμο Φακιωλά.

Πηγή - διαβάστε περισσότερα: romfea.gr

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.