To Techsaloniki επιστρέφει!

2017-09-27

100 νέες καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας μέσα σε ένα 2ημερο για 15 και πλέον ειδικότητες προσφέρονται στη διοργάνωση της πρωτοβουλίας Techsaloniki στην οποία συμμετέχουν εταιρείες υψηλής τεχνολογίας με διεθνοποιημένες δραστηριότητες

To Techsaloniki επιστρέφει! Για ακόμη μια φορά -η δεύτερη μέσα στο 2017- οι εταιρείες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία που έγινε μέσα σε χρόνο-ρεκόρ θεσμός επιλέγουν να απευθυνθούν, δίχως άλλες κρατικές ή κομματικές διαμεσολαβήσεις, στους νέους επιστήμονες και επαγγελματίες της πόλης (και όχι μόνο) προσφέροντας πραγματικές θέσεις εργασίας. 100 νέες θέσεις μέσα σε ένα 2ημερο για 15 και πλέον ειδικότητες. Ούτε μία, ούτε δύο...Η διήμερη διοργάνωση -προσδιορίστηκε για το Σάββατο 7 και τη Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017- και ήδη συγκεντρώνει το ενδιαφέρον νέων αποφοίτων ΑΕΙ και ΤΕΙ που αποτελούν, δίχως άλλο, μια ακένωτη δεξαμενή δυναμικού που κάτω από προϋποθέσεις μπορεί και να αξιοποιηθεί. Οι προϋποθέσεις έχουν να κάνουν με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των εταιρειών που αποτελούν την πρωτοβουλία Techsaloniki. Είναι κατά βάση εταιρείας υψηλής τεχνολογίας με διεθνοποιημένες δραστηριότητες και με ένα ξεχωριστό στυλ οργάνωσης, διοίκησης και λειτουργίας.

Στη σχετική ενημερωτική ενότητα του site διαβάζουμε: «Γνωρίζετε ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν δεκάδες, υγιείς, εξωστρεφείς, ταχεία αναπτυσσόμενες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας; Και όμως υπάρχουμε, καινοτομούμε και δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας εδώ στη Θεσσαλονίκη. Μας γνωρίσατε πέρυσι και φέτος είμαστε πάλι εδώ με δεκάδες συναδέλφους που βρήκαν την ιδανική θέση για αυτούς στο TechSaloniki 2016. Ελάτε στο διήμερο του TechSaloniki να μας γνωρίσετε, να μιλήσουμε για την τεχνολογία στον τομέα μας με ένα και μοναδικό σκοπό: να έρθετε να δουλέψετε μαζί μας σε μια από τις δεκάδες θέσεις που προσπαθούμε να καλύψουμε! Web Developers, Mobile Developers, Engineers, Data Scientists, Consultants, Project Managers, QA Consultants, Quality Test Engineers και άλλες σχετικές με τον κλάδο θέσεις..».
Λεπτομέρειες για την όλη διαδικασία στο www.techsaloniki.gr

protothema.gr

Εντός της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει να λειτουργεί στην Αττική το πρώτο κατάστημα γειτονιάς της αλυσίδας My Market, ανοίγοντας το δρόμο για την είσοδο της επιχείρησης στη μεσαία λιανική. Θα ακολουθήσουν καταστήματα και στην επαρχία.

«∆ιακοπές αλά Ελληνικά» απολαµβάνει αυτές τις ηµέρες ένας από τους πλουσιότερους Αµερικανούς και µεγάλος πολέµιος του πλανητάρχη Ντόναλντ Τραµπ, o 76χρονος Μπάρι Ντίλερ, µε την Γερμανίδα πριγκίπισσα σύζυγό του και σχεδιάστρια µόδας Νταϊάν φον Φίρστενµπεργκ.

Από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς. Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη του δεν φανταζόταν ο Ντίνος Καρύδης, όταν έφευγε από το σπίτι του το μεσημέρι του Σαββάτου για να πάει στην πλατεία Συντάγματος με τη φίλη του Γωγώ Αντζολετάκη, ότι μερικές ώρες αργότερα θα «λύγιζε» εν μέσω των επεισοδίων.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, θέλοντας να βρεθεί κάποια λύση σε ένα θέμα που μεταλλάσσεται διαρκώς, διότι και η Airbnb εξελίσσεται και αλλάζει, έχει απευθύνει πρόσκληση προς μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως είναι η Βαρκελώνη, το Βερολίνο και το Άμστερνταμ, ώστε εκπρόσωποί τους να έρθουν στην Αθήνα και να συζητήσουν το ζήτημα με την...