Το Ταίρι Ξέρει: Αυτό είναι το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Τόνι Σφήνο!

2018-06-02

Θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο «δοκιμάζοντας» ζευγάρια τα οποία πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλον

Ένα νέο τηλεπαιχνίδι ετοιμάζεται να «ρίξει» ο ΑΝΤ1, ενισχύοντας το πρόγραμμα του κατά τους καλοκαιρινούς μήνες οπότε και η ελληνική τηλεόραση κάνει τις... διακοπές της.

Το παιχνίδι λέγεται Το Ταίρι Ξέρει και θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο, «δοκιμάζοντας» ζευγάρια τα οποία πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλον!

Στην αρχή, οι γυναίκες κάθονται σε ένα τραπέζι και οι άντρες σε έναν γυάλινο ηχομονωτικό θάλαμο. Οι γυναίκες κάνουν τις προβλέψεις τους και δεν ακούν τις αντιδράσεις των αντρών, ενώ οι άντρες, όταν ξεκινήσουν τα παιχνίδια, θα πρέπει να ανταποκριθούν σε αυτές τις προβλέψεις με ακρίβεια προκειμένου να κερδίσουν. Στους επόμενους γύρους οι όροι αντιστρέφονται και οι γυναίκες μπαίνουν στο θάλαμο, ενώ οι άντρες κάνουν τις προβλέψεις.

Τα δύο ζευγάρια με τους περισσότερους πόντους προκρίνονται στον τελικό, όπου λειτουργούν ομαδικά για να ανακηρυχθεί ο νικητής, ενώ, κάθε εβδομάδα, τα ζευγάρια που κερδίζουν αναμετρώνται μεταξύ τους και ο μεγάλος νικητής παίρνει ένα αυτοκίνητο.

Αυτό που εξέπληξε όμως τους πάντες και την Φαίη Σκορδά ήταν η ανακοίνωση για τον ανατρεπτικό παρουσιαστή του τηλεπαιχνιδιού ο οποίος για την ακρίβεια, θα είναι η πρώτου του φορά σε αυτόν το ρόλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, ο Τόνυ Σφήνος θα είναι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, με τη Φαίη Σκορδά έκπληκτη να ρωτά «ρε παιδιά είμαστε σίγουροι για αυτά που λέμε;».

protothema.gr

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.