Το πρώτο party του καλοκαιριού στο Olive garden στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου TITANIA

2018-05-10

Το βράδυ της Πέμπτης 31 Μαΐου με signature cocktails

Με ένα party γεμάτο αγαπημένες μουσικές από την Dj και γνωστή παραγωγό του Best Fm Μαρία Παπιδάκη, δροσιστικά cocktails και εκλεκτά finger foods, υποδεχόμαστε ένα ακόμη συναρπαστικό καλοκαίρι στην καρδιά της Αθήνας.

Το Olive garden στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου TITANIA, σας καλεί να γιορτάσουμε όλοι μαζί, την τελευταία βραδιά της Άνοιξης και την επίσημη είσοδο του καλοκαιριού, στην ομορφότερη ταράτσα της πόλης.

Σας περιμένουμε μετά τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης 31 Μαΐου και ως τη 1:00 το πρωί της Παρασκευής 1 Ιουνίου, να απολαύσετε signature cocktails όπως το Olive garden spa, Lemon pie, V-Berry και πολλές ακόμα δημιουργίες των έμπειρων bartenders μας, αλλά και twists σε άλλα κλασσικά αγαπημένα, μόνο με 8 ευρώ και συνοδευτικά από bite size επιλογές με την υπογραφή του Executive chef Χρήστου Τζιλήρα, κέρασμα του ξενοδοχείου.

Οι καλοκαιρινές διακοπές φέτος, αρχίζουν στο κέντρο της πόλης.

Κάντε κράτηση στο τηλέφωνο 210-33 26 000

ΤΙΤΑΝΙΑ - Πανεπιστημίου 52, Αθήνα

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.