Το πιο ιστορικό ταχυδρομείο του Βελγίου μετατράπηκε σε ξενοδοχείο μπουτίκ (Video)

2017-10-13

Στην καρδιά του Γκεντ του Βελγίου ένα νέο ξενοδοχείο έχει μετατρέψει ένα ιστορικό ταχυδρομείο σε πολυτελή χώρο διαμονής και φιλοξενίας

Το 1898 The Post, μέρος του ξενοδοχειακού ομίλου Zannier, είναι ένα ξενοδοχείο αποτελούμενο από 38 δωμάτια το οποίο αποτίει φόρο τιμής στο παρελθόν του κτιρίου δίνοντας ταυτόχρονα ένα ζεστό και σύγχρονο ρυθμό.

Το ταχυδρομείο σχεδιάστηκε με νεοαναγεννησιακές τάσεις από τον αρχιτέκτονα Louis Cloquet το 1898. Με τη θέση του στην καρδιά του Γκεντ και με έναν εντυπωσιακό πύργο ρολογιού 54 μέτρων, βρίσκεται μεταξύ του Graslei και του Grain Market. Αφού άνοιξε τις πύλες του το 1909, το ταχυδρομείο σύντομα έγινε κεντρικό σημείο δραστηριότητας, μένοντας σε λειτουργία μέχρι το 2001. 

Τροποποιημένο πλέον, οι επισκέπτες από όλο τον κόσμο μπορούν να κοιμηθούν και να δειπνήσουν στο μέσο της ιστορίας.Το 1898 The Post αποτίει φόρο τιμής στην ιστορία του κτιρίου με τα δωμάτια να έχουν ονόματα όπως "Το γραμματόσημο", "Το γράμμα" και "Η καρτ ποστάλ". Επίσης, υπάρχει ένας χώρος ο οποίος κάνει μνεία στα εμπορεύματα που κουβαλούσαν τα άλογα που διακινούσε το ταχυδρομείο γνωστό ως "Το φορτίο". 

Αλλά ίσως το κυριότερο χαρακτηριστικό του ξενοδοχείου είναι ένα βράδυ στον πύργο του ρολογιού το οποίο είναι πλέον μια οκταγωνική μεζονέτα με θέα 360 μοιρών σε όλη την πόλη. Κάθε χώρος αποπνέει ζεστασιά και προσωπικότητα, εμποτισμένος με λεπτομερείς πινελιές και έπιπλα του 20ου αιώνα δίνοντας την αίσθηση στον επισκέπτη ότι βρίσκεται στο ιστορικό Βέλγιο.

Την ίδια στιγμή, το ξενοδοχείο προσφέρει όλες τις υπηρεσίες και την τεχνολογία που επιθυμεί ο επισκέπτης με ασύρματο δίκτυο, σύγχρονες τηλεοράσεις και ενσωματωμένο ηχοσύστημα.

Μπορεί κανείς να δειπνήσει "Στην κουζίνα", μια ανοικτή εμπειρία σε κουζίνα η οποία στοχεύει στην προσφορά σπιτικής μαγειρικής σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα ή μπορεί να πιει το κοκτέϊλ του "Στην αίθουσα συνεδριάσεων" - η μετάφραση αντικατοπτρίζει μία παλιά παγκόσμια πνευματικότητα.Χρησιμοποιώντας έναν εσωτερικό διακοσμητή και εστιάζοντας σε φυσικά χρώματα και αυθεντικά αντικείμενα, ο ξενοδοχειακός όμιλος Zanniers έχει δημιουργήσει έναν χώρο που παντρεύει το παρελθόν με το παρόν, δίνοντας νέα ζωή στο ιστορικό κτίριο. Στην πραγματικότητα, ο στόχος τους είναι να "δημιουργήσουν ολοκληρωμένη άνεση περιτριγυρισμένη από κομψότητα και διακριτικότητα διατηρώντας παράλληλα την αγνότητα του χώρου. Απορροφήστε τη στιγμή και αποθεώστε το χώρο."

1898 The Post: Website ' Facebook ' Instagram

protothema.gr

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.