Το μυστικό για να επαναφέρετε το πουλόβερ που... μπήκε στο πλύσιμο

2017-12-02

Το να καταστρέφεις από λάθος ρυθμίσεις στο πλυντήριο, το αγαπημένο σου πουλόβερ, είναι σίγουρα κάτι που μπορεί να σε εκνευρίσει (εσένα ή ακόμα χειρότερα το ταίρι σου). Βρήκαμε όμως τη λύση για να σώσετε την κατάσταση και να το επαναφέρετε στο κανονικό του μέγεθος.

Γεμίστε μια λεκάνη με χλιαρό νερό και στη συνέχεια ρίξτε δύο μεγάλες κουταλιές hair conditioner ή παιδικό σαμπουάν. Αφήστε το πουλόβερ μέσα για περίπου δύο ώρες και στη συνέχεια τραβήξτε τις άκρες.
Αδειάστε το νερό χωρίς όμως να περάσετε το πουλόβερ από καθαρή ροή και στη συνέχεια στεγνώστε το πιέζοντας μαλακά με μία πετσέτα.
Η χαλάρωση στο ύφασμα, θα σας διευκολύνει στο να κερδίσετε πίσω το πουλόβερ σας!

in.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.