Το λεωφορείο "Voices of Brussels" κυκλοφορεί και μεταδίδει μηνύματα αγάπης - Βίντεο

2020-04-27

Ένα λεωφορείο κυκλοφορεί στις Βρυξέλλες και φέρνει σε αγαπημένα πρόσωπα κάτι λίγο πιο προσωπικό από μια βιντεοκλήση.

Οι κάτοικοι στην πόλη του Βελγίου αποστέλλουν στο λεωφορείο "Voices of Brussels" ηχογραφημένα μηνύματα για τους αγαπημένους τους.

Εάν επιλεγεί το μήνυμα, τότε το λεωφορείο θα περάσει έξω από την κατοικία του παραλήπτη και θα αναπαράγει τη φωνητική εγγραφή από τα μεγάφωνά του.

"Μπορεί πραγματικά να έχει αντίκτυπο σε πολλούς ανθρώπους, ειδικά στους ηλικιωμένους που δεν έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία", δήλωσε στο AP η Λορένα Σάντσεζ, τα παιδιά της οποίας έστειλαν μήνυμα στην προγιαγιά τους με το λεωφορείο. "Φέρνει κάτι πολύ ξεχωριστό".

Μέχρι στιγμής, ο οργανισμός δημόσιων μεταφορών STIB/MIVB έχει λάβει περισσότερες από 750 αιτήσεις, για την αποστολή μηνυμάτων, όπως ήχους φιλιών, ή και αιτήματα να γίνει κάποιος/α νονός ή νονά.

Για να στείλουν ηχητικό μήνυμα σε αγαπημένους τους, οι κάτοικοι των Βρυξελλών πρέπει να συνδεθούν στην εφαρμογή Messenger και να συνομιλήσουν με το @LASTIB. Στη συνέχεια ηχογραφούν το μήνυμά τους (το οποίο μπορεί να είναι λέξεις ή ίσως ακόμη και ένα τραγούδι) και στη συνέχεια γράφουν το όνομα και τη διεύθυνση του παραλήπτη.

Η εταιρεία όμως έχει μερικούς κανόνες, όπως δεν θα μεταδίδει κακόβουλα ή με προσβλητικό περιεχόμενο μηνύματα. Και όσο μικρότερο είναι το μήνυμα, τόσο πιο πιθανό είναι να επιλεγεί, καθώς οι υπεύθυνοι επιδιώκουν να ευχαριστήσουν όσον τον δυνατόν περισσότερους παραλήπτες.

Η πιο πρόσφατη περιήγηση του λεωφορείου "Voices of Brussels" στους δρόμους των Βρυξελλών την περασμένη εβδομάδα, στις 24 Απριλίου από τις 5 έως τις 8 μ.μ.

Στην περιοχή του Αγίου Σώστη μίλησε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας το απόγευμα της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου σε συγκέντρωση κατοίκων της περιοχής. Παρεμβάσεις έκαναν, επίσης, ο Γιώργος Ντούνη, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα και ο Γιώργος Παπαβασιλείου, υποψήφιος...

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε σήμερα, στο δημαρχείο Πειραιά, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία στην πόλη μας.

Γ. Πατούλης: «Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που στόχο της έχει την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα φροντίδας και προστασίας των ζώων συντροφιάς»