Το κόλπο για να μην πετάγεται το λάδι την ώρα του τηγανίσματος

2018-05-11

Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που συμβαίνει την ώρα που τηγανίζουμε είναι ότι πετάγεται το λάδι γύρω στην κουζίνα ή ακόμη και πάνω μας.

Υπάρχει ένας απλός τρόπος για να το αποφύγουμε και να μειώσουμε τους λεκέδες στα ρούχα αλλά και στους τοίχους της κουζίνας. Το μόνο, λοιπόν, που έχουμε να κάνουμε είναι να ρίξουμε ελάχιστη ποσότητα αλατιού στο τηγάνι πριν βάλουμε το λάδι. Όταν το λάδι θα κάψει δε θα αρχίσει να πετάγεται αλλά ούτε και όταν θα βάλουμε μέσα αυτό που πρόκειται να τηγανίσουμε.

Δοκιμάστε το και θα δείτε τη διαφορά.

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.