Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει με νέα επεισόδια

2018-07-07

Ο Χάρης Ρώμας ετοιμάζει την επιστροφή της πετυχημένης σειράς «Το καφέ της Χαράς».

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των κούκου» για τα σχέδιά του και αποκάλυψε ότι η Ρένια Λουιζίδου θα είναι στο remake της σειράς.

«Οι προτάσεις που μου γίνονταν με έσπρωχναν στην καλλιτεχνική μου καταστροφή ή στην προσωπική μου δυστυχία. Δε μπορούσα να το κάνω αυτό. Είναι δυσβάσταχτο. Γιατί να πάω σώνει και καλά με ανθρώπους που είναι ανίδεοι; Το καφέ της Χαράς είναι άλλη ιστορία, είναι ΑΝΤ1, είναι το σπίτι μου. Η ιδέα υπάρχει, το κόνσεπτ υπάρχει, όλοι είμαστε σύμφωνοι, τελικά, και οπωσδήποτε δεν θα δεχτώ ποτέ να γίνει υποδεέστερο από ότι ήταν τότε. Δεν με ενδιαφέρει να γίνει κακέκτυπο του τότε εαυτού μας. Δεν θα γινόταν τώρα γιατί πρέπει να γράψουμε και τα επεισόδια. Θα γίνει αφού τελειώσει το συμβόλαιό της Ρένιας Λουιζίδου με τον Alpha».

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.