Το καφέ είναι το χρώμα που θα φοράμε όλες φέτος το φθινόπωρο!

2018-08-19

Το καφέ είναι το χρώμα που φέτος φορούν όλα τα it girls! Είναι ουδέτερο και κλασικό και μάλιστα το φθινόπωρο και τον χειμώνα που έρχεται θα είναι μία από τις επικρατέστερες τάσεις. 

Πολλοί είναι οι οίκοι που φρόντισαν να το εντάξουν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο στις συλλογές τους, ανάμεσά τους, όπως οι Tod's και Fendi ενώ ήδη το βλέπουμε και στις βιτρίνες που έχουν ξεκινήσει να μας δείχνουν τα πρώτα φθινοπωρινά ρούχα και αξεσουάρ.

Ακόμα και αν δεν είσαι σίγουρη θα σου προτείναμε να το δοκιμάσεις, γιατί είναι ουδέτερο και κλασικό ενώ τώρα που η επιδερμίδα σου είναι μαυρισμένη, με ένα καφέ σύνολο θα την αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο.

govastileto.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.