Το «ευχαριστώ» της Google στους εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς

2020-04-20

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε μία ακόμη ομάδα εργαζομένων, οι οποίοι συνεχίζουν να απασχολούνται κάτω από αντίξοες συνθήκες στη σκιά της πανδημίας κορωνοϊού, εκφράζει η Google, μέσα από ένα doodle.

Αυτή τη φορά, η Google ευχαριστεί τους εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το doodle της Google είναι εδώ και ημέρες αφιερωμένο σε όλους όσους εργάζονται αυτές τις ημέρες, ευρισκόμενοι στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στον κορωνοϊό.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό» σημειώνει η Google.

Τις προηγούμενες ημέρες, η Google τιμήσει με doodle τους γιατρούς και νοσηλευτές, τους αστυνομικούς, τους εργαζόμενους σε σούπερ μάρκετ, καθώς και εκείνους που εργάζονται στον τομέα της καθαριότητας.

Τρέχουν» οι αιτήσεις για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 35 ατόμων στον Δήμο Καλλιθέας. Υπενθυμίζεται πως το νέο προσωπικό θα εργαστεί για τη στελέχωση της Διεύθυνσης Άθλησης του Δήμου, που εδρεύει στην Περιφερειακή Ενότητα του Νοτίου Τομέα Αθηνών.

«Ύψιστη προτεραιότητα» χαρακτηρίζει η δημοτική Αρχή Κηφισιάς την κοινωνική ευθύνη, καθώς όπως σημειώνει, «αγωνίζεται καθημερινά για τη διασφάλιση της ευημερίας των κατοίκων της πόλης μας» και προσθέτει ότι «σε μια πρωτόγνωρη εποχή, η συνέργεια των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον ιδιωτικό τομέα μπορεί να επιφέρει οφέλη για την κοινωνία».

«Σχολικό περιβάλλον και εκπαίδευση: μαθησιακή ετοιμότητα, δυσκολίες και άλλες προκλήσεις» θα είναι το θέμα της 4ης συνάντησης της ακαδημίας γονέων «Από το Α έως το Ω» που θα πραγματοποιηθεί στο Περιστέρι.