Το «ευχαριστώ» της Google στους εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς

2020-04-20

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε μία ακόμη ομάδα εργαζομένων, οι οποίοι συνεχίζουν να απασχολούνται κάτω από αντίξοες συνθήκες στη σκιά της πανδημίας κορωνοϊού, εκφράζει η Google, μέσα από ένα doodle.

Αυτή τη φορά, η Google ευχαριστεί τους εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το doodle της Google είναι εδώ και ημέρες αφιερωμένο σε όλους όσους εργάζονται αυτές τις ημέρες, ευρισκόμενοι στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στον κορωνοϊό.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό» σημειώνει η Google.

Τις προηγούμενες ημέρες, η Google τιμήσει με doodle τους γιατρούς και νοσηλευτές, τους αστυνομικούς, τους εργαζόμενους σε σούπερ μάρκετ, καθώς και εκείνους που εργάζονται στον τομέα της καθαριότητας.

Την εποχή που η οδός Πατησίων ήταν ακόμη χωματόδρομος και οι δεσποινίδες ανασήκωναν λιγάκι τα φορέματά τους για να μη σκονιστούν από τον δρόμο, την ώρα που έκαναν τη βόλτα τους στην περίφημη κηπούπολη Κυπριάδου, ένας Κεφαλλονίτης εφοπλιστής, ο Γιαννουλάτος, έχτισε ή αγόρασε ένα εντυπωσιακό κτίριο το οποίο διασώζεται ακόμη και σήμερα, στη συμβολή...

Ανοχύρωτη παραμένει η Αττική σε ενδεχόμενο πλημμύρας με ορατό τον κίνδυνο σε περίπτωση ακραίας καταιγίδας να «βυθιστούν» μεγαλα τμήματα πολλών δήμων του λεκανοπεδίου επηρεαζόμενων από τον Κηφισό, ο οποίος είναι ο κύριος αποδέκτης των υδάτων της πρωτεύουσας.

Το δικό του πάρκο σκύλων απέκτησε ο δήμος Γλυφάδας, στην οδό Σερρών στην Άνω Γλυφάδα και δίπλα στο «μπαλκόνι με θέα». Πρόκειται για το πρώτο τέτοιο πάρκο, ενώ, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, θα ακολουθήσουν κι άλλα, από το βουνό μέχρι την παραλία.

Αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες διεξάγονται σε μία περίοδο που ανέδειξε με «ηχηρό» τρόπο τον κομβικό ρόλο της Αυτοδιοίκησης στις ζωές των πολιτών.

Γ. Πατούλης: «Κεντρικοί δρόμοι του Πειραιά μετά από πολλά χρόνια εκσυγχρονίζονται και γίνονται πιο λειτουργικοί και πιο ασφαλείς για τους κατοίκους του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας»