Το «ευχαριστώ» της Google στους εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς

2020-04-20

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε μία ακόμη ομάδα εργαζομένων, οι οποίοι συνεχίζουν να απασχολούνται κάτω από αντίξοες συνθήκες στη σκιά της πανδημίας κορωνοϊού, εκφράζει η Google, μέσα από ένα doodle.

Αυτή τη φορά, η Google ευχαριστεί τους εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το doodle της Google είναι εδώ και ημέρες αφιερωμένο σε όλους όσους εργάζονται αυτές τις ημέρες, ευρισκόμενοι στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στον κορωνοϊό.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό» σημειώνει η Google.

Τις προηγούμενες ημέρες, η Google τιμήσει με doodle τους γιατρούς και νοσηλευτές, τους αστυνομικούς, τους εργαζόμενους σε σούπερ μάρκετ, καθώς και εκείνους που εργάζονται στον τομέα της καθαριότητας.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.

Στο πλαίσιο του κύκλου για τη «Νεότερη Ελληνική Ποίηση» που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου η διάλεξη με θέμα «Άγγελος Σικελιανός: Η Ποίηση – Πράξη ενός ΛΥΡΙΚΟΥ ΒΙΟΥ».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, η Αντιδημαρχία Παιδείας και Δια βίου Μάθησης του Δήμου Αχαρνών υπενθυμίζει ότι στην Δημοτική Βιβλιοθήκη (Δεκελείας και Δημοκρίτου) υπάρχει διαμορφωμένη πτέρυγα με εκατοντάδες παιδικά βιβλία η οποία ενημερώνεται και εμπλουτίζεται με νέες εκδόσεις.