Το Cheval στο Άγιο Νικόλαο!

2017-10-05

Ένα καταπληκτικό μαγαζί στην περιοχή του Αγίου Νικολάου ήταν το Cheval!...

Πόσοι θυμάστε την υπέροχη πίτσα του, τις μοναδικές του μακαρονάδες αλλά και το πλούσιο μενού του στην όμορφη τότε περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Κάτω Πατήσια.

Η φωτογραφία είναι από διαφήμιση σε περιοδικό το 1998 και διακρίνουμε το εσωτερικό του καταστήματος με την πολύ όμορφη και διακριτική διακόσμηση που είχε.

Οι παλαιότεροι σίγουρα θα το θυμούνται καλά για τον καλό καφέ που σέρβιρε και φυσικά για την κουζίνα του. 

Ήταν ένα από τα όμορφα μαγαζιά της περιοχής του Αγίου Νικολάου που μπορούσε κάποιος να απολαύσει το καφέ του ή το φαγητό του.

Αν και εσείς έχετε παλιές φωτογραφίες από τα Πατήσια και από την Αθήνα γενικότερα θα χαρούμε να μας τις στείλετε για δημοσίευση.

Η ενότητα ιστορικά του patission.gr αυτό το σκοπό έχει, την αναδρομή σε παλαιά ιστορικά κτίρια της Αθήνας, των Πατησίων για να τα θυμόμαστε οι παλαιότεροι και να τα μαθαίνουν οι νεότεροι. Γι αυτό το λόγο στείλτε μας οτιδήποτε παλαιό θυμίζει την όμορφη γειτονιά μας τα Πατήσια μας και την Αθήνα μας γενικότερα. 

Γιατί τα Πατήσια είναι η καρδιά της Αθήνας!

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του