Το Cheval στο Άγιο Νικόλαο!

2017-10-05

Ένα καταπληκτικό μαγαζί στην περιοχή του Αγίου Νικολάου ήταν το Cheval!...

Πόσοι θυμάστε την υπέροχη πίτσα του, τις μοναδικές του μακαρονάδες αλλά και το πλούσιο μενού του στην όμορφη τότε περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Κάτω Πατήσια.

Η φωτογραφία είναι από διαφήμιση σε περιοδικό το 1998 και διακρίνουμε το εσωτερικό του καταστήματος με την πολύ όμορφη και διακριτική διακόσμηση που είχε.

Οι παλαιότεροι σίγουρα θα το θυμούνται καλά για τον καλό καφέ που σέρβιρε και φυσικά για την κουζίνα του. 

Ήταν ένα από τα όμορφα μαγαζιά της περιοχής του Αγίου Νικολάου που μπορούσε κάποιος να απολαύσει το καφέ του ή το φαγητό του.

Αν και εσείς έχετε παλιές φωτογραφίες από τα Πατήσια και από την Αθήνα γενικότερα θα χαρούμε να μας τις στείλετε για δημοσίευση.

Η ενότητα ιστορικά του patission.gr αυτό το σκοπό έχει, την αναδρομή σε παλαιά ιστορικά κτίρια της Αθήνας, των Πατησίων για να τα θυμόμαστε οι παλαιότεροι και να τα μαθαίνουν οι νεότεροι. Γι αυτό το λόγο στείλτε μας οτιδήποτε παλαιό θυμίζει την όμορφη γειτονιά μας τα Πατήσια μας και την Αθήνα μας γενικότερα. 

Γιατί τα Πατήσια είναι η καρδιά της Αθήνας!

Να σας συστήσουμε τη Βαλκυρία, μία γατούλα δύο μηνών, ράτσας Maine Coon, που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, αφότου η «μαμά» της, Tatiana Rastorgueva, πόσταρε μερικές φωτογραφίες της στο Instagram.