Τήνος: Ο καπετάνιος δεν «μάσησε» από τα 8 μποφόρ – H στιγμή που η θάλασσα βγαίνει στη στεριά [vids]

2018-06-29

Η Τήνος έζησε εικόνες εντυπωσιακές. Το Tera Jet πλησιάζει στο λιμάνι και προσπαθεί να δέσει...

Η Τήνος έχει ένα από τα δυσκολότερα λιμάνια λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν αυτή την εποχή, με πολλά πλοία να δυσκολεύονται να δέσουν. Ένα από αυτά το Tera Jet που κατάφερε να δέσει μετά από μεγάλη προσπάθεια που αποτυπώνεται στο επόμενο βίντεο.

Τα κύματα πραγματικά αγκαλιάζουν το πλοίο, ενώ η θάλασσα βγήκε στη στεριά! Οι καπετάνιοι περνούν δύσκολες ώρες στα πλοία που έχουν κατεύθυνση το λιμάνι της Τήνου καθώς η έντονη θαλασσοταραχή που επικρατεί στην περιοχή, κάποιες φορές τους δυσκολεύει και άλλες δεν τους αφήνει περιθώρια να δέσουν.

Το Tera Jet δένει στο λιμάνι της Τήνου

Στις 10 Ιουνίου, το πλοίο Αικατερίνη Π. προσέγγισε στο λιμάνι της Τήνου ερχόμενο από Μύκονο - Νάξο.

Στην περιοχή έπνεαν ισχυροί Βόρειοι άνεμοι, με τις ριπές τους να ξεπερνούν τα 8 Mποφόρ, σύμφωνα και με τις ενδείξεις του ειδικού οργάνου μέτρησης της γέφυρας.

Το πλοίο με μια εντυπωσιακή μανούβρα που κόβει την ανάσα δένει δίπλα στο Superferry.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.