Την Παρασκευή το debate Γεννηματά - Ανδουλάκη

2017-11-15

Την Παρασκευή στις 9 θα πραγματοποιηθεί τελικά το debate Ανδρουλάκη-Γεννηματά και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2.

Η αναβολή μιας μέρας κρίθηκε σκόπιμη λόγω της συζήτησης και ψήφισης στην Ολομέλεια της Βουλή του νομοσχεδίου για το κοινωνικό επίδομα. Αρχικά είχε πέσει στο τραπέζι η πρόταση να γίνει το Σάββατο αλλά δεν υπήρξε συμφωνία.
Το debate θα συντονίσει η Δώρα Αναγνωστοπούλου ενώ τις ερωτήσεις προς τους μονομάχους θα απευθύνουν οι Παύλος Τσίμας και Στεφανία Μουρελάτου.
Η τηλεμαχία θα μεταδοθεί θα διαρκέσει μία ώρα και θα γίνει επί δύο θεματικών ενοτήτων. Η πρώτη αφορά την παράταξη και η δεύτερη την οικονομία, τους θεσμούς και τη Δημοκρατία.
Συνολικά θα υποβληθούν 20 ερωτήσεις. Οχτώ για κάθε θεματική ενότητα, μια στην αρχή και μια στο τέλος της συζήτησης από κάθε δημοσιογράφο.

in.gr

Βιβλίο για τη γεμάτη λάμψη αλλά και φουρτούνες για την ζωή του Τόλη Βοσκόπουλου βρίσκεται στα... σκαριά και μάλιστα πρόκειται να το επιμεληθεί εξολοκλήρου η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου.

Το Εθνικό Θέατρο θα παρουσιάσει την Αριστοφανική κωμωδία «Πλούτος» για τρεις μοναδικές παραστάσεις στην Αθήνα. Πρόκειται για μια συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου με το Εθνικό Θέατρο της Σερβίας, όπου τη διασκευή -σκηνοθεσία υπογράφει ο Nikita Milivojevic.

Πριν λίγες μέρες, στις 8 Αυγούστου 2018, ο διεθνής οίκος Apolitical δημοσίευσε τη λίστα των 100 πιο σημαντικών ανθρώπων στην ψηφιακή διακυβέρνηση, με βάση την επιρροή που έχουν στον καθορισμό των εξελίξεων σε παγκόσμια κλίμακα.