Την Παρασκευή το debate Γεννηματά - Ανδουλάκη

2017-11-15

Την Παρασκευή στις 9 θα πραγματοποιηθεί τελικά το debate Ανδρουλάκη-Γεννηματά και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2.

Η αναβολή μιας μέρας κρίθηκε σκόπιμη λόγω της συζήτησης και ψήφισης στην Ολομέλεια της Βουλή του νομοσχεδίου για το κοινωνικό επίδομα. Αρχικά είχε πέσει στο τραπέζι η πρόταση να γίνει το Σάββατο αλλά δεν υπήρξε συμφωνία.
Το debate θα συντονίσει η Δώρα Αναγνωστοπούλου ενώ τις ερωτήσεις προς τους μονομάχους θα απευθύνουν οι Παύλος Τσίμας και Στεφανία Μουρελάτου.
Η τηλεμαχία θα μεταδοθεί θα διαρκέσει μία ώρα και θα γίνει επί δύο θεματικών ενοτήτων. Η πρώτη αφορά την παράταξη και η δεύτερη την οικονομία, τους θεσμούς και τη Δημοκρατία.
Συνολικά θα υποβληθούν 20 ερωτήσεις. Οχτώ για κάθε θεματική ενότητα, μια στην αρχή και μια στο τέλος της συζήτησης από κάθε δημοσιογράφο.

in.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.