Την Παρασκευή το debate Γεννηματά - Ανδουλάκη

2017-11-15

Την Παρασκευή στις 9 θα πραγματοποιηθεί τελικά το debate Ανδρουλάκη-Γεννηματά και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2.

Η αναβολή μιας μέρας κρίθηκε σκόπιμη λόγω της συζήτησης και ψήφισης στην Ολομέλεια της Βουλή του νομοσχεδίου για το κοινωνικό επίδομα. Αρχικά είχε πέσει στο τραπέζι η πρόταση να γίνει το Σάββατο αλλά δεν υπήρξε συμφωνία.
Το debate θα συντονίσει η Δώρα Αναγνωστοπούλου ενώ τις ερωτήσεις προς τους μονομάχους θα απευθύνουν οι Παύλος Τσίμας και Στεφανία Μουρελάτου.
Η τηλεμαχία θα μεταδοθεί θα διαρκέσει μία ώρα και θα γίνει επί δύο θεματικών ενοτήτων. Η πρώτη αφορά την παράταξη και η δεύτερη την οικονομία, τους θεσμούς και τη Δημοκρατία.
Συνολικά θα υποβληθούν 20 ερωτήσεις. Οχτώ για κάθε θεματική ενότητα, μια στην αρχή και μια στο τέλος της συζήτησης από κάθε δημοσιογράφο.

in.gr

Μπορεί η μέλισσα-δολοφόνος να μοιάζει πως έχει βγει από ταινία τρόμου χαμηλού προϋπολογισμού, είναι όμως μια πραγματικότητα που ξεπήδησε από μια ταπεινή απόπειρα να αυξηθεί η παραγωγή μελιού πίσω στη δεκαετία του 1950.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός «συγκρούονται» στο ΟΑΚΑ (19:00, CosmoteSport 4) στον 5ο τελικό της Basket League, με τον νικητή της «τιτανομαχίας» να πανηγυρίσει τον τίτλο.