Την Κυριακή ο 31ος Γύρος της Αθήνας

2017-10-17

Περισσότεροι από 15.000 δρομείς αναμένεται να συμμετάσχουν στον 31ο Γύρο της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.

Εγγραφές θα γίνονται έως και λίγο πριν από την εκκίνηση του αγώνα, στον προαύλιο χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου, ενώ όσοι επιθυμούν να τρέξουν, μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά έως την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 23.00, στο www.opanda.gr.

Ο Γύρος περιλαμβάνει τρεις διαδρομές:

Διαδρομή των 10 χλμ: Καλλιμάρμαρο - Αρδηττού - Διάκου - Συγγρού- Κόμβος Καλλιρόης δεξιά - Καλλιρόης - Χαμοστέρνας - Πειραιώς (Τσαλδάρη) - Σταδίου - Φιλελλήνων -Αμαλίας - Βασ. Όλγας (τερματισμός Καλλιμάρμαρο).

Διαδρομή των 5 χλμ: Καλλιμάρμαρο- Βασ. Κων/νου (αντίθετο ρεύμα κίνησης) - κόμβος Hilton (αριστερά, αντίθετο ρεύμα) - Βασ. Σοφίας - Πανεπιστημίου (δεξιά) - Πεσμαζόγλου (αριστερά) - Σταδίου (αριστερά)- Φιλελλήνων - Βασ. Αμαλίας - Βασ. Όλγας (αριστερά, αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας - (τερματισμός Καλλιμάρμαρο).

* Η εκκίνηση και των δυο διαδρομών θα γίνει στις 10 το πρωί στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Διαδρομή των 2 χλμ. (για παιδιά και ΑμεΑ): Β. Σοφίας (έναντι πολεμικού μουσείου) - Β. Σοφίας (αντίθετο ρεύμα) - Μπένση και Παπαδιαμαντοπούλου (αναστροφή) - Β. Σοφίας (αντίθετο ρεύμα) - Β. Κωνσταντίνου (αντίθετο ρεύμα) - τερματισμός Καλλιμάρμαρο.

* Η εκκίνηση αυτής της διαδρομής θα γίνει στις 10:15 από τη συμβολή Βασ. Σοφίας & Πλουτάρχου, απέναντι από το Πολεμικό Μουσείο.

Ο τερματισμός και των τριών διαδρομών θα είναι στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Όσοι θα συμμετάσχουν στον 31ο Γύρο της Αθήνας, θα μπορούν να μετακινηθούν δωρεάν με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από τις 7:30 έως τις 13:00, με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής ή του αντίγραφου επιβεβαίωσης της ηλεκτρονικής τους εγγραφής.

naftemporiki.gr

Εντός της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει να λειτουργεί στην Αττική το πρώτο κατάστημα γειτονιάς της αλυσίδας My Market, ανοίγοντας το δρόμο για την είσοδο της επιχείρησης στη μεσαία λιανική. Θα ακολουθήσουν καταστήματα και στην επαρχία.

«∆ιακοπές αλά Ελληνικά» απολαµβάνει αυτές τις ηµέρες ένας από τους πλουσιότερους Αµερικανούς και µεγάλος πολέµιος του πλανητάρχη Ντόναλντ Τραµπ, o 76χρονος Μπάρι Ντίλερ, µε την Γερμανίδα πριγκίπισσα σύζυγό του και σχεδιάστρια µόδας Νταϊάν φον Φίρστενµπεργκ.

Από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς. Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη του δεν φανταζόταν ο Ντίνος Καρύδης, όταν έφευγε από το σπίτι του το μεσημέρι του Σαββάτου για να πάει στην πλατεία Συντάγματος με τη φίλη του Γωγώ Αντζολετάκη, ότι μερικές ώρες αργότερα θα «λύγιζε» εν μέσω των επεισοδίων.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, θέλοντας να βρεθεί κάποια λύση σε ένα θέμα που μεταλλάσσεται διαρκώς, διότι και η Airbnb εξελίσσεται και αλλάζει, έχει απευθύνει πρόσκληση προς μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως είναι η Βαρκελώνη, το Βερολίνο και το Άμστερνταμ, ώστε εκπρόσωποί τους να έρθουν στην Αθήνα και να συζητήσουν το ζήτημα με την...