Τι συμβαίνει με τις μεταθέσεις εργαζομένων στον Σκλαβενίτη -Η ανακοίνωση του σωματείου

2018-06-13

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγες ημέρες το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» «Σ.Ε.Σ.-Ε.Υ.Σ.»,, αναφέρει τα εξής:

«Έχει υποπέσει στην αντίληψή μας ότι το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί μεταθέσεις συναδέλφων χωρίς να έχει ζητηθεί, σε καμία περίπτωση από τους ίδιους, έχοντας μάλιστα μερικοί από αυτούς τοποθετηθεί σε καταστήματα πολύ μακρύτερα της οικίας τους σε σύγκριση με το κατάστημα που εργάζονταν πριν.

Ζητάμε από όλους τους συναδέλφους που έχουν έρθει σε αυτή τη θέση να μας ενημερώσουν άμεσα.

Παρεμπιπτόντως σας κάνουμε γνωστό ότι στο άρθρο 12 της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης αναφέρεται ρητά ότι: «Μέριμνα της Επιχείρησης είναι να ικανοποιεί αιτήματα εργαζομένων για αλλαγή του τόπου απασχόλησής τους σε πλησιέστερα στον τόπο κατοικίας τους κατ/τα».

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.