Τι συμβαίνει με τις μεταθέσεις εργαζομένων στον Σκλαβενίτη -Η ανακοίνωση του σωματείου

2018-06-13

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγες ημέρες το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» «Σ.Ε.Σ.-Ε.Υ.Σ.»,, αναφέρει τα εξής:

«Έχει υποπέσει στην αντίληψή μας ότι το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί μεταθέσεις συναδέλφων χωρίς να έχει ζητηθεί, σε καμία περίπτωση από τους ίδιους, έχοντας μάλιστα μερικοί από αυτούς τοποθετηθεί σε καταστήματα πολύ μακρύτερα της οικίας τους σε σύγκριση με το κατάστημα που εργάζονταν πριν.

Ζητάμε από όλους τους συναδέλφους που έχουν έρθει σε αυτή τη θέση να μας ενημερώσουν άμεσα.

Παρεμπιπτόντως σας κάνουμε γνωστό ότι στο άρθρο 12 της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης αναφέρεται ρητά ότι: «Μέριμνα της Επιχείρησης είναι να ικανοποιεί αιτήματα εργαζομένων για αλλαγή του τόπου απασχόλησής τους σε πλησιέστερα στον τόπο κατοικίας τους κατ/τα».

Εντός της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει να λειτουργεί στην Αττική το πρώτο κατάστημα γειτονιάς της αλυσίδας My Market, ανοίγοντας το δρόμο για την είσοδο της επιχείρησης στη μεσαία λιανική. Θα ακολουθήσουν καταστήματα και στην επαρχία.

«∆ιακοπές αλά Ελληνικά» απολαµβάνει αυτές τις ηµέρες ένας από τους πλουσιότερους Αµερικανούς και µεγάλος πολέµιος του πλανητάρχη Ντόναλντ Τραµπ, o 76χρονος Μπάρι Ντίλερ, µε την Γερμανίδα πριγκίπισσα σύζυγό του και σχεδιάστρια µόδας Νταϊάν φον Φίρστενµπεργκ.

Από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς. Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη του δεν φανταζόταν ο Ντίνος Καρύδης, όταν έφευγε από το σπίτι του το μεσημέρι του Σαββάτου για να πάει στην πλατεία Συντάγματος με τη φίλη του Γωγώ Αντζολετάκη, ότι μερικές ώρες αργότερα θα «λύγιζε» εν μέσω των επεισοδίων.