Τι συμβαίνει με τις μεταθέσεις εργαζομένων στον Σκλαβενίτη -Η ανακοίνωση του σωματείου

2018-06-13

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγες ημέρες το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» «Σ.Ε.Σ.-Ε.Υ.Σ.»,, αναφέρει τα εξής:

«Έχει υποπέσει στην αντίληψή μας ότι το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί μεταθέσεις συναδέλφων χωρίς να έχει ζητηθεί, σε καμία περίπτωση από τους ίδιους, έχοντας μάλιστα μερικοί από αυτούς τοποθετηθεί σε καταστήματα πολύ μακρύτερα της οικίας τους σε σύγκριση με το κατάστημα που εργάζονταν πριν.

Ζητάμε από όλους τους συναδέλφους που έχουν έρθει σε αυτή τη θέση να μας ενημερώσουν άμεσα.

Παρεμπιπτόντως σας κάνουμε γνωστό ότι στο άρθρο 12 της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης αναφέρεται ρητά ότι: «Μέριμνα της Επιχείρησης είναι να ικανοποιεί αιτήματα εργαζομένων για αλλαγή του τόπου απασχόλησής τους σε πλησιέστερα στον τόπο κατοικίας τους κατ/τα».

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.