Τι κάνει η Τζένιφερ Άνιστον και δείχνει ακόμα τόσο νέα;

2017-09-25

Μπορεί να έχουν περάσει 13 χρόνια από την πρώτη προβολή του τελευταίου επεισοδίου της αγαπημένης σειράς των 90s, "Τα Φιλαράκια", ωστόσο η Τζένιφερ Άνιστον ακόμα μάς θυμίζει την κακομαθημένη και αξιαγάπητη, Ρέιτσελ Γκριν. 

Είναι μία από αυτές τις ηθοποιούς του Χόλιγουντ που πραγματικά ο χρόνος δείχνει να μην τις αγγίζει. Τελικά τι κάνει η διάσημη ηθοποιός και δείχνει τόσο νέα; Φταίνε τα καλά της γονίδια και το πρόγραμμα γυμναστική της ή μήπως κρύβει κάποιον άσσο στο μανίκι της;

Ε λοιπόν ισχύει το τρίτο, αφού όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της, το μεγαλύτερό της μυστικό της για νεανική επιδερμίδα και αδύνατη μέση είναι το μηλόξυδο. "Πίνω λίγο κάθε πρωί", είχε πει χαρακτηριστικά. Δεν δίστασε μάλιστα να παραδεχθεί ότι λατρεύει να ψάχνει νέους τρόπους για να βελτιώνει την ποιότητα ζωής της. "Παίρνω πολλές βιταμίνες, δεν θα πω ψέματα. Αλλάζω συνέχεια ποιες παίρνω γιατί κάποιος θα πει 'Χριστέ μου, δεν παίρνεις κάψουλες ενεργού άνθρακα;'. Και ύστερα κάθεσαι με τις ώρες στο Google για να καταλάβεις τα πλεονεκτήματα αυτού ή του κουρκουμά ή της πικραλίδας για την κατακράτηση υγρών", δήλωσε.

Όπως φαίνεται λοιπόν η ηθοποιός λατρεύει να μαθαίνει για τις διάφορες υπερτροφές και τις νέες τάσεις στο χώρο της υγιεινής διατροφής. Υποστήριξε μάλιστα πως ένα από τα μεγαλύτερά της όνειρα είναι να ανοίξει έναν πολυχώρο μέσα στον οποίο οι λάτρεις του υγιεινού τρόπου ζωής θα βρίσκουν ό,τι λαχταρούν. "Φαντάζομαι έναν πανέμορφο χώρο, όπου θα μπορείς να κάνεις θεραπείες προσώπου, γυμναστική και διαλογισμό, αλλά και να απολαύσεις τον καφέ σου σε μια καφετέρια που θα έχει πιο υγιεινές εκδοχές πεντανόστιμων φαγητών, ώστε να μην αισθάνεσαι καταπιεσμένος", είπε χαρακτηριστικά. "Το δουλεύω στο νου μου. Χωρίς να θέλω να ακουστώ κάπως, εάν βγεις έξω στον κόσμο έχοντας εσωτερική γαλήνη, θα είσαι πιο χαρούμενος".

olivemagazine.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του