Τι καιρό θα έχουμε τις επόμενες ημέρες

2017-12-01

Διαβάστε παρακάτω την πρόγνωση της ΕΜΥ για το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες.

Κυριακή 03-12-2017
Καιρός: Στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στη Θράκη όπου τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες τοπικά θα είναι ισχυρά. Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και από τη νύχτα πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της βορειοδυτικής χώρας.
Άνεμοι: Στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 6 με 7 και στο βόρειο Αιγαίο 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Σε σταδιακή πτώση από τα βορειοδυτικά.

Δεύτερα 04-12-2017

Καιρός: Στα δυτικά, τα βόρεια και το Αιγαίο παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά, Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε περαιτέρω πτώση. Παγετός κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Τρίτη 05-12-2017 και Τετάρτη 06-12-2017
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες νεφώσεις στο ανατολικό Αιγαίο, τις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

διαβάστε ακόμα:

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.