Τι «αποκαλύπτει» το κάθε σουτιέν για τη γυναίκα που το φοράει

2017-09-19

Σύμφωνα με την ειδικό στη γλώσσα του σώματος και συγγραφέα Πάτι Γουντ, ακόμη και οι λεπτομέρειες στη συμπεριφορά μιας γυναίκας λένε πολλά για το χαρακτήρα της. Πόσο μάλλον τα σουτιέν που επιλέγει!


Ειδικοί που έσπευσαν να απαντήσουν στο ερώτημα αυτό εκπλήσσουν με τις παρατηρήσεις τους, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα "Bild" στο ένθετο "Stylebook".

Σύμφωνα με την ειδικό στη γλώσσα του σώματος και συγγραφέα Πάτι Γουντ, ακόμη και οι λεπτομέρειες στη συμπεριφορά μιας γυναίκας λένε πολλά για το χαρακτήρα της. Πόσο μάλλον τα σουτιέν που επιλέγει!. Στο βιβλίο της Γουντ, υπό τον τίτλο: "Οι πρώτες εντυπώσεις από τη γλώσσα του σώματος", γίνεται διάκριση ανάμεσα σε τέσσερις τύπους προσωπικότητας των γυναικών με βάση το σουτιέν που επιλέγουν: τη "γυναίκα που βάζει...πλάτη", τη "γυναίκα - οδηγό", τη "γυναίκα με επιρροή" και τέλος, τη "γυναίκα που θέλει να κάνει διορθώσεις".

Πες μου τι σουτιέν φοράς για να σου πω το χαρακτήρα σου...

1. Το κλασικό σουτιέν με το κούμπωμα στην πλάτη: "Η γυναίκα που υποστηρίζει τον άλλον"

Οι γυναίκες αυτές είναι συντηρητικές, δεν τους αρέσει να βρίσκονται στο επίκεντρο και κρατούν τις παραδόσεις. Ότι κι αν τους ζητήσεις, γίνονται χαλί να τις πατήσεις.Στις γυναίκες μπορείς να βασιστείς...

2. Το σουτιέν με χιαστί- Οι τιράντες περνούν από την πλάτη και στη συνέχει το κούμπωμα γίνεται μπροστά: "Η γυναίκα με επιρροή"

Οι γυναίκες που επιλέγουν συνήθως σουτιέν που κλείνει στο ύψος της κοιλιάς, έχουν επιρροή. Σύμφωνα με την Πάτι Γουντ, οι γυναίκες αυτές θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο. Δεν περνούν απαρατήρητες , είναι ανοικτές σε νέα πράγματα και βαριούνται πολύ εύκολα.

3. Σουτιέν με μπροστινό κλείσιμο: "Η γυναίκα- οδηγός"

Οι γυναίκες αυτές είναι γρήγορες, πρακτικές. Ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, είναι αποδοτικές και γενικά είναι συνειδητές σε ότι κι αν κάνουν.

4. Το σουτιέν με τις τιράντες που περνούν πάνω από το κεφάλι: "Η γυναίκα που της αρέσει να κάνει διορθώσεις " .

Οι γυναίκες αυτές δεν αφήνουν τίποτε στην τύχη, είναι τελειομανείς και κάνουν τα πάντα για να αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους.

seleo.gr