«Θρύλος FM» στους 94.3 από τις 15 Ιουλίου

2018-07-09

Ένα ραδιόφωνο με μια... ερυθρόλευκη απόχρωση όπως φαίνεται γεννιέται στα FM!  Στους 94.3 παίζουν ξανά ξένες rock και pop μουσικές, αυτή την φορά όμως όχι από τον Ξένιο-XFM. 

Στα social media του, το πάλαι ποτέ δημοτικό ραδιόφωνο των Άνω Λιοσίων έχει σβήσει την συχνότητα από το λογότυπό του, το live stream του δεν λειτουργεί και το site του έχει κατέβει.

Οι μουσικές αυτές βγαίνουν από το «Θρύλος FM», όπως ονομάζεται τόσο στο RDS του στη συχνότητα, όσο και στο web. Το περασμένο Σάββατο, μάλιστα, ενεργοποιήθηκαν τουλάχιστον 5 domain, το thrilos.gr, το thrilosfm.gr, το thrylosfm.gr, το thrilos943.gr και το thrylos943.gr, όλα με την ίδια δοκιμαστική καρτέλα. Στους 94.3 ακούγεται προς το παρόν μόνο μουσική, χωρίς αναφορά ονόματος ή κάποια διαφήμιση.

Το όνομα «Θρύλος FM» (φωτό) είχε ξαναπαίξει παλιότερα για το επίσημο ραδιόφωνο του Ολυμπιακού, που θα έβγαινε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Κουρτάκη. Ο διακριτικός τίτλος, μαζί με τα παράγωγά του, ανήκει στον Ολυμπιακό. Η ημερομηνία έναρξης του νέου εγχειρήματος, όπως ανακοίνωσαν κάποιοι από τους παραγωγούς του XFM, είναι η 15η Ιουλίου.

e-tetradio.gr

Σημαντικά νέα μας έρχονται από το πρόσφατο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τη Χειρουργική της Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Νόσων αναφορικά με την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των συνοδών νοσημάτων αυτής.

Συμβουλές προς τους πολίτες-χρήστες του Διαδικτύου ώστε να αποφύγουν εξαπάτησή τους κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπως κρατήσεις ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων κι ενοικιάσεις οχημάτων, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, δίνει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.