«Θρύλος FM» στους 94.3 από τις 15 Ιουλίου

2018-07-09

Ένα ραδιόφωνο με μια... ερυθρόλευκη απόχρωση όπως φαίνεται γεννιέται στα FM!  Στους 94.3 παίζουν ξανά ξένες rock και pop μουσικές, αυτή την φορά όμως όχι από τον Ξένιο-XFM. 

Στα social media του, το πάλαι ποτέ δημοτικό ραδιόφωνο των Άνω Λιοσίων έχει σβήσει την συχνότητα από το λογότυπό του, το live stream του δεν λειτουργεί και το site του έχει κατέβει.

Οι μουσικές αυτές βγαίνουν από το «Θρύλος FM», όπως ονομάζεται τόσο στο RDS του στη συχνότητα, όσο και στο web. Το περασμένο Σάββατο, μάλιστα, ενεργοποιήθηκαν τουλάχιστον 5 domain, το thrilos.gr, το thrilosfm.gr, το thrylosfm.gr, το thrilos943.gr και το thrylos943.gr, όλα με την ίδια δοκιμαστική καρτέλα. Στους 94.3 ακούγεται προς το παρόν μόνο μουσική, χωρίς αναφορά ονόματος ή κάποια διαφήμιση.

Το όνομα «Θρύλος FM» (φωτό) είχε ξαναπαίξει παλιότερα για το επίσημο ραδιόφωνο του Ολυμπιακού, που θα έβγαινε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Κουρτάκη. Ο διακριτικός τίτλος, μαζί με τα παράγωγά του, ανήκει στον Ολυμπιακό. Η ημερομηνία έναρξης του νέου εγχειρήματος, όπως ανακοίνωσαν κάποιοι από τους παραγωγούς του XFM, είναι η 15η Ιουλίου.

e-tetradio.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.