Θρήνος στη Νέα Σμύρνη – Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη και τον Σταύρο

2017-11-28

- Πενθεί η Νέα Σμύρνη για τα αγοράκια που βρήκαν το θάνατο από το χέρι του πατέρα τους - Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο νεκροταφείο για το τελευταίο αντίο - Συγκλόνισαν οι συμμαθητές τους Βασίλη και του Σταύρου, αλλά και το τελευταία αντίο της θείας τους

Μαζί, όπως ήρθαν στη ζωή ο Βασίλης και ο Σταύρος οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία. Η Νέα Σμύρνη είναι βυθισμένη στο πένθος.

Αμίλητη, υποβασταζόμενη η μητέρα τους ακολούθησε τα φέρετρα των παιδιών της. Συγκλονιστική η εικόνα των συμμαθητών του Βασίλη και του Σταύρου που με ένα λουλούδι στο χέρι ήταν εκεί για το τελευταίο αντίο.

Σπάραξαν όλοι όταν άκουσαν τη θεία τους να αποχαιρετά τα ποιο όμορφα διδυμάκια του κόσμου.

Ένα κεράκι καίει στη μνήμη του Σταύρου και του Βασίλη. Βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου βρήκαν μαρτυρικό θάνατο.


Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τα κορμάκια τους τα 8χρονα παιδιά έφυγαν από ασφυξία. Εισέπνευσαν πυκνούς καπνούς. Είχαν μαυρισμένα χέρια και αυτό δείχνει την προσπάθειά τους να ανοίξουν την πόρτα του δωματίου τους για να γλιτώσουν. Μάταια, ο 40χρονος πατέρας του είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει και να τα πάρει μαζί του.

"Σκότωσε και τη μάνα των παιδιών"

Συγκλονίζει η νονά της μητέρας των δυο αγοριών. Ήθελε να της κάνει κακό λέει. Ήξερε ότι με αυτό που κάνει θα την πληγώσει.

Δείτε περισσότερα newsit.gr

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.