Θεμέλια τον Νοέμβριο στην «Αγια-Σοφιά»

2017-10-09

Τον Νοέμβριο αναμένεται να μπουν τα θεμέλια στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να ανακοινώνει εμπορικές συμφωνίες.

Συνεχίζονται τα έργα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου αναμένεται να πέσουν τα θεμέλια του γηπέδου! Οι εκσκαφές έχουν φτάσει σε βάθος άνω των πέντε μέτρων, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι μετρήσεις υπεδάφους όπως και τα έργα αντιστήριξης.

Την ίδια ώρα μέχρι το τέλος του μήνα ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να ανακοινώσει εμπορικές συμφωνίες ιδιαίτερα σημαντικές για το γήπεδο και την ΑΕΚ.

Πηγή: gazzetta.gr

Με αφετηρία το πρώτο κεφάλαιο της έκθεσης [α]γνωστοι προορισμοί που πραγματοποιήθηκε στην πρώην οικία Ζαρίφη του 1924 στην Κυψέλη (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2017), ο επιμελητής δρ Κώστας Πράπογλου ενεργοποιεί με το δεύτερο κεφάλαιο της έκθεσης ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κτίρια της περιοχής που η πορεία του χαράχτηκε παράλληλα με αυτήν των...

Μετά και την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις Πρόδρομες εργασίες της κατασκευής της Νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας, το σύνολο του έργου ενεργοποιήθηκε. Τώρα περιμένουμε την έναρξη της Β`φάσης του κατασκευαστικού αντικειμένου που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com θα βγει στον αέρα τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.

Μόλις 10 μέρες έμειναν για την πιο διασκεδαστική και δροσιστική εμπειρία του καλοκαιριού! Το Colour Day Festival επιστρέφει φέτος για 4η συνεχή χρονιά στο ΟΑΚΑ πιο ανανεωμένο από ποτέ το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1η Ιουλίου.

Με δυνατές «υπογραφές» εξαιρετικών συνεργατών προετοιμάζεται η μουσική παράσταση που θα είναι εμπνευσμένη από τη μουσική του Μάικλ Τζάκσον και θα ανέβει στο Μπρόντγουεϊ από το Κτήμα του Μάικλ Τζάκσον και την εταιρεία παραγωγής Columbia Live Stage.