Θεμέλια τον Νοέμβριο στην «Αγια-Σοφιά»

2017-10-09

Τον Νοέμβριο αναμένεται να μπουν τα θεμέλια στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να ανακοινώνει εμπορικές συμφωνίες.

Συνεχίζονται τα έργα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου αναμένεται να πέσουν τα θεμέλια του γηπέδου! Οι εκσκαφές έχουν φτάσει σε βάθος άνω των πέντε μέτρων, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι μετρήσεις υπεδάφους όπως και τα έργα αντιστήριξης.

Την ίδια ώρα μέχρι το τέλος του μήνα ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να ανακοινώσει εμπορικές συμφωνίες ιδιαίτερα σημαντικές για το γήπεδο και την ΑΕΚ.

Πηγή: gazzetta.gr

Η 26χρονη, απόφοιτος οικονομικού Πανεπιστημίου στην Κωνσταντινούπολη, Σου Αϊχάν, αποφάσισε ότι είναι αρκετά έξυπνη και επίσης αρκετά διαβασμένη, ώστε να διεκδικήσει χρήματα στην τουρκική έκδοση του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»

Το αυτοκίνητό μας είναι γεμάτο κάμερες, αισθητήρες και ραντάρ. Δεν μπορούμε να τα δούμε, αλλά είναι πάντα ενεργά όποτε οδηγούμε. Παρόλο που αυτά τα βοηθήματα δεν μας εμποδίζουν να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο δρόμο, προσφέρουν σημαντική ασφάλεια και άνεση στις ημερήσιες μετακινήσεις μας.

Οι Έλληνες διεθνείς επικράτησαν της Σερβίας με 9-8 και προκρίθηκαν στον κυριακάτικο τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο που γίνεται στο Σομπατέλι, ανεβάζοντας την αγωνία και στέλνοντας στο κόκκινο τις ελπίδες για νίκη.

Είναι γνωστό ότι η Αθήνα έχει το δικό της μικροκλίμα. Όντας ερωτευμένη με το τσιμέντο, κάθε καλοκαίρι βράζει από τη ζέστη και τον σκληρό ήλιο, ενώ το βράδυ αντανακλά τη θέρμη στις γυμνές από πράσινο ταράτσες και τους δρόμους.