Θεμέλια τον Νοέμβριο στην «Αγια-Σοφιά»

2017-10-09

Τον Νοέμβριο αναμένεται να μπουν τα θεμέλια στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να ανακοινώνει εμπορικές συμφωνίες.

Συνεχίζονται τα έργα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου αναμένεται να πέσουν τα θεμέλια του γηπέδου! Οι εκσκαφές έχουν φτάσει σε βάθος άνω των πέντε μέτρων, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι μετρήσεις υπεδάφους όπως και τα έργα αντιστήριξης.

Την ίδια ώρα μέχρι το τέλος του μήνα ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να ανακοινώσει εμπορικές συμφωνίες ιδιαίτερα σημαντικές για το γήπεδο και την ΑΕΚ.

Πηγή: gazzetta.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του