Θεματική βραδιά για τον μικρασιατικό αθλητισμό

2018-05-22

Το βιβλιοπωλείο «Ο Πολίτης» και οι εκδόσεις Μπαλτά, την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 και ώρα 7:30 μ.μ., διοργανώνουν τη θεματική βραδιά «Μικρασιατικός αθλητισμός: Από το χθες, στο σήμερα», με αφορμή την έκδοση των βιβλίων Δημητρός Δάλλας του Πέτρου Λινάρδου και Ο ελληνικός αθλητισμός στη Σμύρνη 1890-1922 του Ανδρέα Μπαλτά.

Θα μιλήσουν: ο Θοδωρής Μπελίτσος, εκπαιδευτικός, συγγραφέας, ο Γιώργος Αγγελάκης, ηλεκτρολόγος μηχανικός και μέλος ΔΣ του ΓΣ Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς και οι συγγραφείς των βιβλίων. Την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του βιβλιοπωλείου (Μαυρομιχάλη 84, Νεάπολη Εξαρχείων), συντονίζει ο δημοσιογράφος Μάκης Διόγος.

Ο μουσικοσυνθέτης Βασίλης Νούσιας παρουσίασε το νέο του διήγημα «Μια Βόλτα στην Χαλκίδα» και τον δίσκο «Της Φιλίας και της Αγάπης» την Τετάρτη 6 Ιουνίου στο Κόκκινο Σπίτι στη Χαλκίδα υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ.) και της UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Είτε σας αρέσει να διαβάζετε στην μπανιέρα ή πάνω από τον ώμο του διπλανού σας, να αφήνετε τα βιβλία σας σε κάποιο βαγόνι του μετρό ή τα χαρίζετε στην καλύτερή σας φίλη, να τα μοιράζεστε με την οικογένειά σας ή μόνο τον σύντροφό σας, είτε συλλέγετε σελιδοδείκτες, σπάνιες εκδόσεις ή βιβλία από δεύτερο χέρι, τότε αυτό το βιβλίο είναι για σας......