Θα χρεώνει και τη χειραποσκευή η Ryanair

2018-08-24

Τέρμα στη δωρεάν χειραποσκευή βάζει η Ryanair, η οποία προχωρώντας στην τροποποίηση των κανονισμών της από τον Νοέμβριο επιβάλλει χρέωση για τη μεταφορά μικρής βαλίτσας βάρους 10 κιλών. Έτσι, η χρέωση θα διαμορφώνεται από 6 έως 10 ευρώ.

Η αεροπορική εταιρεία επανεξέτασε την πολιτική αποσκευών της τον Ιανουάριο, αλλά, όπως ανακοίνωσε, το ισχύον καθεστώς, βάσει του οποίου οι επιβάτες μπορούν να παίρνουν, δωρεάν, στην καμπίνα του αεροσκάφους τις μικρότερες αποσκευές τους εξακολουθεί να προκαλεί καθυστερήσεις.

Ο χώρος των αποσκευών, σύμφωνα με τη Ryanair, δεν ανταποκρίνεται στη ζήτηση, καθώς ολοένα και περισσότεροι περιορίζουν τις αποσκευές τους σε μία βαλίτσα 10 κιλών.

Πάντως, οι επιβάτες θα μπορούν να μεταφέρουν μία μικρή τσάντα, δωρεάν, αρκεί αυτή να χωράει κάτω από το κάθισμα. Και όσοι διαθέτουν προτεραιότητα επιβίβασης θα εξακολουθούν να μεταφέρουν δωρεάν τη χειραποσκευή βάρους έως 10 κιλών.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.