Τα «βουβά» γενέθλια του Γιώργου Μαρίνου και το κρησφύγετο στη Βούλα

2018-06-20


Έχοντας στο πλευρό του τέσσερις επιστήθιους φίλους και με τις πιο θερμές ευχές της Μαρινέλλας γιόρτασε ο Γιώργος Μαρίνος τα 79α γενέθλιά του. 

Ο αγαπημένος showman, όπως διαβάζουμε στην Espresso, βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στο κρησφύγετό του, στη Βούλα. Οι πληροφορίες για τη ζωή του βγαίνουν με το σταγονόμετρο και οι άνθρωποι που είναι δίπλα του έχουν σεβαστεί την επιλογή του να μείνει μόνος του.«Είναι καλά ο Γιώργος.

 Είναι πολύ πιο ήρεμος, πράος.

Δεν δέχεται επισκέψεις από κανέναν, δεν θέλει να θυμάται τίποτα από τα παλιά» αποκαλύπτει στην εφημερίδα άνθρωπος από το κοντινό του περιβάλλον. «Η απόφασή του να ζει μόνος του και έτσι όπως θέλει εκείνος είναι απολύτως σεβαστή», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Η συγκίνηση για αυτά τα γενέθλια ήταν, λοιπόν, διάχυτη. «Η Μαρινέλλα μέσω του πολύ καλού φίλου του τού ευχήθηκε για τα γενέθλιά του, ωστόσο -διακριτική, όπως πάντα- δεν ήθελε να τον ενοχλήσει», ανέφερε ο ίδιος άνθρωπος.

govastileto.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.