Τα «βουβά» γενέθλια του Γιώργου Μαρίνου και το κρησφύγετο στη Βούλα

2018-06-20


Έχοντας στο πλευρό του τέσσερις επιστήθιους φίλους και με τις πιο θερμές ευχές της Μαρινέλλας γιόρτασε ο Γιώργος Μαρίνος τα 79α γενέθλιά του. 

Ο αγαπημένος showman, όπως διαβάζουμε στην Espresso, βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στο κρησφύγετό του, στη Βούλα. Οι πληροφορίες για τη ζωή του βγαίνουν με το σταγονόμετρο και οι άνθρωποι που είναι δίπλα του έχουν σεβαστεί την επιλογή του να μείνει μόνος του.«Είναι καλά ο Γιώργος.

 Είναι πολύ πιο ήρεμος, πράος.

Δεν δέχεται επισκέψεις από κανέναν, δεν θέλει να θυμάται τίποτα από τα παλιά» αποκαλύπτει στην εφημερίδα άνθρωπος από το κοντινό του περιβάλλον. «Η απόφασή του να ζει μόνος του και έτσι όπως θέλει εκείνος είναι απολύτως σεβαστή», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Η συγκίνηση για αυτά τα γενέθλια ήταν, λοιπόν, διάχυτη. «Η Μαρινέλλα μέσω του πολύ καλού φίλου του τού ευχήθηκε για τα γενέθλιά του, ωστόσο -διακριτική, όπως πάντα- δεν ήθελε να τον ενοχλήσει», ανέφερε ο ίδιος άνθρωπος.

govastileto.gr

Κοκκινίζει το θερμόμετρο της επιχειρηματικής σύγκρουσης στην ακτοπλοΐα με αφορμή τη δρομολόγηση από την προηγούμενη Κυριακή το μεσημέρι του επιβατηγού-οχηματαγωγού «Μykonos Palace» των Μινωικών Γραμμών στη γραμμή Πειραιάς - Χανιά, όπου δραστηριοποιείται η κοινοπραξία ΑΝΕΚ-Attica, με τον διευθύνοντα σύμβουλο των Μινωικών Αντώνη Μανιαδάκη να...

Σημαντικά νέα μας έρχονται από το πρόσφατο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τη Χειρουργική της Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Νόσων αναφορικά με την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των συνοδών νοσημάτων αυτής.