Τα τραγούδια του Μάικλ Τζάκσον γίνονται μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ

2018-06-20

Με δυνατές «υπογραφές» εξαιρετικών συνεργατών προετοιμάζεται η μουσική παράσταση που θα είναι εμπνευσμένη από τη μουσική του Μάικλ Τζάκσον και θα ανέβει στο Μπρόντγουεϊ από το Κτήμα του Μάικλ Τζάκσον και την εταιρεία παραγωγής Columbia Live Stage.

Το μιούζικαλ, που θα περιλαμβάνει τραγούδια από το πλούσιο «βιογραφικό» του Μάικλ Τζάκσον, αναμένεται να είναι έτοιμο το 2020. Η θεατρική συγγραφέας Λιν Νόταζ υπογράφει το σενάριο ενώ την παράσταση θα σκηνοθετήσει και θα χορογραφήσει ο Κρίστοφερ Ουίλντον.

Η Νόταζ, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έχει κερδίσει δύο φορές το βραβείο Πούλιτζερ. Ο Ουίλντον είναι διάσημος χορογράφος και σκηνοθέτης, που έγινε πιο γνωστός για την προσαρμογή και την μεταφορά στην θεατρική σκηνή του Μπρόντγουεϊ της ταινίας του 1951 «Ένας Αμερικανός στο Παρίσι». Η παράσταση κέρδισε πολλά βραβεία Tony με τον Ουίλντον να τιμάται με το βραβείο του Καλύτερου Χορογράφου.

Το ερώτημα είναι κυρίως πώς το έργο θα παρουσιάσει τον Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος έγινε τραγική μορφή μετά τον θάνατό του το 2009. Η διαβεβαίωση που δίνουν οι κληρονόμοι του αφήνει να εννοηθεί ότι έμφαση θα δοθεί στις θετικές πλευρές της καριέρας του, που άρχισε από την παιδική του ηλικία όταν τραγουδούσε με τους αδελφούς του στο συγκρότημα των «Jackson 5».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ζωή του Τζάκσον ανεβαίνει στη σκηνή. Το Cirque du Soleil ανέβασε ήδη δύο θεάματα που περιστρέφονται γύρω από τις επιτυχίες του αφροαμερικανού τραγουδιστή: το «Michael Jackson One», οι παραστάσεις του οποίου συνεχίζονται από το 2014, και αυτή την περίοδο δίνονται στο Λας Βέγκας, και το «Michael Jackson The Immortal World Tour», οι παραστάσεις του οποίου δίνονταν από το 2011 έως το 2014, επίσης με τη στήριξη των κληρονόμων του.

newsbeast.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του