Τα πέντε ρούχα που ποτέ δεν πρέπει να φοράτε στη δουλειά

2017-12-18

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας ανθρωπίνου δυναμικού Total Jobs, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 2.000 ανδρών και γυναικών αποκάλυψε ότι υπάρχουν πέντε είδη ρουχισμού που κυριολεκτικά... απαγορεύεται διά ροπάλου να φοριούνται στη δουλειά:

Τα ρούχα αυτά είναι τα εξής:

1. Σορτς και βερμούδες (57%)

2. Φούτερ με κουκούλα (52%)

3. Μπλουζάκια με στάμπες (48%)

4. Καπέλα (46%)

5. Σαγιονάρες (41%)

Το ενδιαφέρον είναι ότι η έρευνα αποκάλυψε ότι μία στις δέκα γυναίκες ανέφερε ότι ο προϊστάμενός τους τις έχει στείλει τουλάχιστον μια φορά για να αλλάξουν ρούχα, το 28% ανέφερε ότι έχει δεχθεί προσβλητικά σχόλια για την εμφάνισή του και το 9% δήλωσε ότι δεν έχει καταλάβει τι είδους εμφάνιση απαιτεί από αυτές οι διοίκηση της εταιρείας...

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.