Τα πέντε ρούχα που ποτέ δεν πρέπει να φοράτε στη δουλειά

2017-12-18

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας ανθρωπίνου δυναμικού Total Jobs, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 2.000 ανδρών και γυναικών αποκάλυψε ότι υπάρχουν πέντε είδη ρουχισμού που κυριολεκτικά... απαγορεύεται διά ροπάλου να φοριούνται στη δουλειά:

Τα ρούχα αυτά είναι τα εξής:

1. Σορτς και βερμούδες (57%)

2. Φούτερ με κουκούλα (52%)

3. Μπλουζάκια με στάμπες (48%)

4. Καπέλα (46%)

5. Σαγιονάρες (41%)

Το ενδιαφέρον είναι ότι η έρευνα αποκάλυψε ότι μία στις δέκα γυναίκες ανέφερε ότι ο προϊστάμενός τους τις έχει στείλει τουλάχιστον μια φορά για να αλλάξουν ρούχα, το 28% ανέφερε ότι έχει δεχθεί προσβλητικά σχόλια για την εμφάνισή του και το 9% δήλωσε ότι δεν έχει καταλάβει τι είδους εμφάνιση απαιτεί από αυτές οι διοίκηση της εταιρείας...

H Ferrari έκλεισε τα 70 χρόνια της και το γιορτάζει. Ο θρυλικός & μεγαλύτερος σύλλογος ιδιοκτήτων Ferrari της Ρώμης PASSIONE ROSSA τιμώντας τα 70 χρόνια της Ιταλικής Φίρμας επέλεξε αποκλειστικά & χάρισε απλόχερα την αίγλη δεκάδων Ιταλίδων καλλονών στο πολυτελές ξενοδοχείο Epirus Palace στα Ιωάννινα.

Την εξαγορά της πλειοψηφίας (90%) των μετοχών της εταιρείας προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας NRG, μέλους του ενεργειακού ομίλου Χανδρή, ανακοίνωσε σήμερα η Μότορ Όιλ, κίνηση με την οποία ο διυλιστηριακός όμιλος εισέρχεται στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.