Σύρος: Η μεγάλη συνάντηση των τριών Επιταφίων Ορθοδόξων και Καθολικών (βίντεο)

2018-04-07

Ένα μοναδικό θέαμα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στην πλατεία Μιαούλη όσοι βρίσκονται στη Σύρο - Τρεις Επιτάφιοι συναντιούνται μπροστά από το δημαρχείο της Ερμούπολης

Μαγευτικές εικόνες ζουν όσοι βρίσκονται στη Σύρο και έχουν τη δυνατότητα να δουν τη συνύπαρξη τριών Επιταφίων, Ορθοδόξων και Καθολικών, όπως τις μεταδίδει το cyclades24.gr.
Μετά την περιφορά τους από τους ναούς του Αγίου Νικολάου, της Κομήσεως της Θεοτόκου και της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος συναντιούνται μπροστά από το δημαρχείο. Εκεί, γίνεται κοινή δέηση και ακούγονται θρησκευτικοί ύμνοι από τη Χορωδία του Αγίου Νικολάου και τη Φιλαρμονική του Δήμου.

cyclades24.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.