Συνέδριο για την Μαγνησία ως τουριστικός προορισμός

2018-04-16

H Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας και ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ» διοργανώνουν το συνέδριο «Η Μαγνησία ως Τουριστικός Προορισμός: Δυνατότητες και Εργαλεία», την Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 και ώρα 16:30 στο DOMOTEL XENIA Hotel, Πλαστήρα 1 στο Βόλο.

Ο τουρισμός στον 21ο αιώνα έχει διαφοροποιηθεί δραματικά. Αυτό, μεταξύ άλλων, οφείλεται και στην υψηλή διείσδυση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην τουριστική βιομηχανία, στην ανάγκη να διασφαλισθεί και να προβληθεί η ποιότητα των τουριστικών προορισμών καθώς και στην ανάγκη να εμπλουτιστεί η τουριστική εμπειρία των ταξιδιωτών αξιοποιώντας τις τοπικές ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής.

Σκοπός του συνέδριου είναι η ανάδειξη της αναγκαιότητας αξιοποίησης της πολιτιστικής πολυμορφίας στη βιομηχανία του τουρισμού, η κατανόηση των τάσεων και των τοπικών δυνατοτήτων, αλλά και η ενημέρωση για τα νέα εργαλεία και τις σύγχρονες μεθόδους που διευκολύνουν την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της Μαγνησίας ως τουριστικό προορισμό, παρουσιάζοντας τέλος τα ενεργά χρηματοδοτικά προγράμματα προς την κατεύθυνσή αυτή.

Εξειδικευμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και την Κύπρο θα παρουσιάσουν και θα αναδείξουν την σημασία του τουρισμού ως μέσο ανάπτυξης κατά την οικονομική κρίση, εστιάζοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί «Βεβαίωση Συμμετοχής» και φάκελος συνεδρίου ο οποίος μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει και το βιβλίο που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου CS.Tour για την ανάπτυξη της Πολιτισμικής Επίγνωσης και των Κοινωνικών δεξιοτήτων και απευθύνεται σε όσους εργάζονται ή επιθυμούν μια καριέρα στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και για τη συμμετοχή σας απαιτείται προεγγραφή, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες και την προεγγραφή συμμετοχής στο συνέδριο επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου https://synedrio.cstour.eu/ ή επικοινωνήστε με την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας στο τηλ. 2421020273 ή τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΔΗΜΗΤΡΑ στο Βόλο, τηλ. 2421038333, και στο email του συνεδρίου: synedriocstour@dimitra.gr.

Τα Assassin's Creed είναι μια από τις δημοφιλέστερες σειρές παιχνιδιών που υπάρχουν στον χώρο του gaming, εδώ και χρόνια- και σε αρκετούς τίτλους της σειράς είχε έντονο ελληνικό «χρώμα», καθώς κάποιες περιπέτειες διαδραματίζονταν στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και στην Αίγυπτο της δυναστείας των Πτολεμαίων- επίσης, ο επερχόμενος τίτλος της σειράς,...

Βρώμικα σεντόνια, σπασμένες τουαλέτες, έντομα... Έχει συμβεί σε όλους να βρεθούμε κάποια στιγμή στο ταξίδι μας σε δωμάτιο που μοιάζει βγαλμένο από θρίλερ. Για να μην σας ξανασυμβεί, χρειάζεται να έχετε υπόψη σας τέσσερα πράγματα.

Κοκκινίζει το θερμόμετρο της επιχειρηματικής σύγκρουσης στην ακτοπλοΐα με αφορμή τη δρομολόγηση από την προηγούμενη Κυριακή το μεσημέρι του επιβατηγού-οχηματαγωγού «Μykonos Palace» των Μινωικών Γραμμών στη γραμμή Πειραιάς - Χανιά, όπου δραστηριοποιείται η κοινοπραξία ΑΝΕΚ-Attica, με τον διευθύνοντα σύμβουλο των Μινωικών Αντώνη Μανιαδάκη να...