Συναυλία αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα στη Νέα Σμύρνη

2018-06-15

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 20.30 στο Δημοτικό Θέατρο Άλσους Νέας Σμύρνης θα πραγματοποιηθεί η τιμητική συναυλία αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα όπου θα τραγουδήσουν ο στενός συνεργάτης του κορυφαίου συνθέτη Θάνος Ολύμπιος και η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων Χουρδάκη υπό τη συνοδεία τετραμελούς ορχήστρας. 

Τον Μίμη Πλέσσα θα βραβεύσουν ο Δήμος Νέας Σμύρνης και τα Εκπαιδευτήρια Χουρδάκη για τα 66 χρόνια προσφοράς του στη μουσική και στις τέχνες. Παρουσιάζει ο συγγραφέας Κώστας Παπασπήλιος. 

Θα ακουστούν τα γνωστά διαχρονικά κινηματογραφικά τραγούδια του Μίμη Πλέσσα καθώς και κομμάτια από τον πρόσφατο πλατινένιο δίσκο του κορυφαίου συνθέτη με νέα τραγούδια που εμπιστεύθηκε στον Θάνο Ολύμπιο σε στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου, Λουκίλας Καρρέρ κ.α.
Τη συναυλία συνδιοργανώνουν ο Δήμος Νέας Σμύρνης με τα Εκπαιδευτήρια Χουρδάκη και η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Ακούστε παρακάτω τραγούδια από τη δισκογραφική συνεργασία του Μίμη Πλέσσα με τον Θάνο Ολύμπιο: 

https://www.youtube.com/watch?v=xJ7SdFGr1lA&t=4s 

https://www.youtube.com/watch?v=FmC7uQofJ5Y&t=111s

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018
Ώρα Έναρξης: 20:30
Δημοτικό Θέατρο Άλσους Νέας Σμύρνης
Είσοδος ελεύθερη 

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.