Συναγερμός στο Μαρούσι: Άνδρας έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του και ταμπουρώθηκε μέσα!

2017-12-03

Ένα απίστευτο περιστατικό αναστάτωσε τους κατοίκους στο Μαρούσι το πρωί της Κυριακής (03.12.2017). Ένας άνδρας, έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στο Μαρούσι, επί της οδού Σκρα, όπου διέμενε.

Ο άνδρας, αφού έβαλε τη φωτιά ταμπουρώθηκε μέσα και δεν έβγαινε. Οι γείτονες του κάλεσαν την Πυροσβεστική η οποία έσπευσε στο σημείο.

Τελικά, ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, βγήκε από το διαμέρισμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι άνδρες της Πυροσβεστικής έσβησαν τη φωτιά.

Η 26χρονη, απόφοιτος οικονομικού Πανεπιστημίου στην Κωνσταντινούπολη, Σου Αϊχάν, αποφάσισε ότι είναι αρκετά έξυπνη και επίσης αρκετά διαβασμένη, ώστε να διεκδικήσει χρήματα στην τουρκική έκδοση του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»

Το αυτοκίνητό μας είναι γεμάτο κάμερες, αισθητήρες και ραντάρ. Δεν μπορούμε να τα δούμε, αλλά είναι πάντα ενεργά όποτε οδηγούμε. Παρόλο που αυτά τα βοηθήματα δεν μας εμποδίζουν να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο δρόμο, προσφέρουν σημαντική ασφάλεια και άνεση στις ημερήσιες μετακινήσεις μας.