Συναγερμός στο Μαρούσι: Άνδρας έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του και ταμπουρώθηκε μέσα!

2017-12-03

Ένα απίστευτο περιστατικό αναστάτωσε τους κατοίκους στο Μαρούσι το πρωί της Κυριακής (03.12.2017). Ένας άνδρας, έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στο Μαρούσι, επί της οδού Σκρα, όπου διέμενε.

Ο άνδρας, αφού έβαλε τη φωτιά ταμπουρώθηκε μέσα και δεν έβγαινε. Οι γείτονες του κάλεσαν την Πυροσβεστική η οποία έσπευσε στο σημείο.

Τελικά, ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, βγήκε από το διαμέρισμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι άνδρες της Πυροσβεστικής έσβησαν τη φωτιά.

Δοκιμή ενός μικρού, διθέσιου ηλεκτρικού αεροπλάνου πραγματοποίησε την Δευτέρα η Νορβηγία, με πρόβλεψη για έναρξη πτήσεων με επιβάτες έως το 2025, εάν και εφόσον στον χώρο της αεροπορίας παρατηρηθεί η «πράσινη στροφή» που έκανε τους Νορβηγούς να βρεθούν στην κορυφή του κόσμου ως προς τις αγορές ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, ένας από τους διασημότερους Βρετανούς καλλιτέχνες, ο Sting, επισκέπτεται την Αθήνα για δύο μοναδικές μουσικές βραδιές με τον διεθνούς φήμης μουσικό Shaggy, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού (πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου - Ακρόπολη), την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ.