Στους δρόμους της πρωτεύουσας τα νέα απορριμματοφόρα του δήμου Αθηναίων

2017-12-17

Στους δρόμους της πρωτεύουσας κατεβαίνουν αυτες τις μέρες τα 25 μεγάλα νέα απορριμματοφόρα, (60 κάδων), 2 απορριμματοφόρα των 6 τόνων, 1 των τεσσάρων τόνων, 3 εξπρές και ένα σάροθρο (σκούπα),ενισχύοντας τις υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου Αθηναίων.

Με την παραλαβή των νέων απορριμματοφόρων, ο δήμος Αθηναίων απέκτησε πλέον συνολικά, εντός του 2017, περισσότερα από 40 νέα οχήματα για τις υπηρεσίες καθαριότητας.

Επίσης, με την τοποθέτηση 4.500 νέων κάδων τον τελευταίο χρόνο, αντικαθίστανται οι φθαρμένοι κάδοι και συμπληρώνεται το υφιστάμενο δίκτυο όπου παρατηρούνται ελλείψεις.

Πρόσκληση στους κατοίκους της Αθήνας να γνωρίσουν τα νέα απορριμματοφόρα με τα οποία εξοπλίστηκε πρόσφατα η υπηρεσία καθαριότητας απευθύνει ο Δήμος Αθηναίων.

Έτσι, σήμερα , απ' τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, άνοιξε στο κοινό τρία απ' αυτά και καλεί τους πολίτες να μπουν στη θέση του οδηγού και να βγάλουν selfie!

Πατήστε στις εικόνες για μεγένθυνση

«Μπείτε στα νέα απορριμματοφόρα του δήμου Αθηναίων. Οι άνθρωποι που κάθε ώρα της ημέρας καθαρίζουν την πόλη, σας ξεναγούν στα υπερσύγχρονα οχήματα, που θα σηκώνουν σε λίγες ημέρες το βάρος της καθαριότητας της Αθήνας. Μικροί και μεγάλοι, καθίστε στη θέση του οδηγού, βγάλτε selfie και συζητήστε με τους υπαλλήλους της καθαριότητας για τη δουλειά τους, τις δυσκολίες και τις πολλές ιδιαιτερότητές της» αναφέρει ο δήμος σε ανακοίνωσή του, σημειώνοντας ότι η δράση ενημέρωσης θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης,απέναντι από το Δημαρχείο.

Οι παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής για την ενίσχυση της Διεύθυνσης Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων που στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και στη βελτίωση της εικόνας της πόλης, παρουσιάζονται στη νέα πλατφόρμα ενημέρωσης και ανοιχτής επικοινωνίας με τους δημότες, athinakathari. cityofathens.gr, με κεντρικό μήνυμα «Φτιάχνουμε μια Αθήνα καθαρή».

O αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Μπρούλιας συνομιλεί με κόσμο

athens984.gr